It's been a while

Jag kommer inte ens ihåg hur man känner.
Jag vet bara hur jag känner nu.

De dagar jag inte hör nåt från henne känner jag mig tom, inget livstecken från henne på 24 timmar nu och jag går nästan sönder, jag vet inte hur det är med henne, om hon lever, om hon varit med om en olycka, om hon ligger på sjukhus, ingenting... I denna sjuka värld som är idag så är möjligheterna många.

När jag får ett meddelande från henne svävar jag på små rosa moln, när jag ser hennes namn på min display när hon ringer så slår mitt hjärta volter och min hjärna snurrar, när jag hör hennes röst saknar jag henne innerligt, när jag tänker på hur länge sen det var vi sågs så mår jag dåligt.

Jag har en aning stjärnabstinens... Jag behöver en dos supernova, ganska omgående. tur att man ska ner till eskilstuna snart igen. Då får jag träffa henne igen...

Hon finns alltid i mina tankar...

Betyder det jag nyss beskrivit nånting???

God natt... /Erik

Känns bättre nu...

Känns bättre nu när jag vet
att även en lögn från "vänner"
kan komma fram ibland
och snurra till det man känner

Ett långt samtal ägde rum för en tid sedan, ett samtal mellan två kompisar som bland andra ämnen tog upp ämnet om att behöva välja. Den ena sa att hon aldrig skulle välja, och att om hon skulle välja, inte skulle välja den som tvingade henne välja för att hon insåg att det var väldigt fel. De orden som ringde så vackert i hennes kompis öron har denna kväll bevisats ganska motsägelsefulla.

1. Hon sa att hon aldrig skulle välja - hon har valt.
2. Hon sa att om hon skulle välja att hon aldrig skulle välja den som tvingade henne välja - hon valde den.

Det känns ju bra. Skulle kännas mycket bättre om det inte var sant.

Varför?

Chilla

Vilken lugn kväll jag har haft... TV, gitarr och mig själv.

Jag fick ett samtal från Nadine... Det var underbart att prata med henne igen. Som jag har saknat henne. Vi lärde känna varandra på Mallis hösten 07 och sågs igen sommaren 08 men sen dess så har vi inte setts och det är en synd. Jag tycker mycket om henne, vi blev väldigt bra kompisar och har förblivit så trots väldigt sporadisk kontakt.

Halv tolv ska jag hämta min syster i leksand så till dess ska jag fortsätta chilla och njuta av resten av Cubic - vilken bra film. Christian Bale gör en av sina bästa roller, i min mening.

Wul... /Erik

Idol 2009

Var det nån mer än jag som hade Erik som idol från början till slut???

Music of the Day


Orianthis debutalbum "Believe" är en riktigt fin platta.

det jobbigt när det är svårt...

...men det är skönt när det går.

Nu vet vi var vi ska vara på nyåret också. Vi vet vad vi ska dricka, vi vet typ vad vi ska äta och vi vet att vi vill avsluta året med de bästa... The only way to go down is in style.

Nu sitter jag hemma och har tänt en brasa i kakelugnen,det sprakar så mysigt av tallved. =)







Jag tog lite bilder på vilddjuret innan vi åkte till Rättvik och handlade lite...



What's up, New York?

Jag vaknade för lite mer än en timme sen, slängde iväg ett sms till stjärnan och sen har jag suttit här och hoppat runt mellan olika sidor på internet, ett försök till att underhålla mig själv, vilket inte har lyckats.
Nu ska jag gå ner och äta frukost, sen ska jag faktiskt plocka fram skidpjäxor och skidor och skridskor. Jag måste kolla om det finns nåt jag kan ha för att kunna underhålla mig lite fysiskt också, if you know what I mean!?

Men first things first, nu ska jag äta frukost...

Wul... /Erik


Utsikt från mitt fönster idag...

Oförskämt olidligt kall dag...


Nya jeans och ny mössa men samma gamla jag.

Mössan är verkligen superskön, och varm :D och det behövs när det är såna dagar som idag med 20 grader kallt och inte en jävla tomte ute.

Vi hade sagt avresa från tällberg klockan elva, klockan ett skedde avresan för både Peppe och Dan försov sig. Det var väldigt trist att det blev så men vi kom dit vi skulle iaf, vi plockade upp emil, landade på lagret i sågmyra och sen studsade vi vidare till Falun för att äta sushi. Yakuniku var min måltid idag och gott som fan var det, men dock är det godare på det lilla japanstället där på lilla essingen i sthlm.

Nu ska jag typ gå och lägga mig snart för klockan ett inatt ska jag in till leksand och hämta mina män, dan och Peppe. Det ska bli intressant att se hur det har gått för dem på baren.

Vi hörs... /Erik

p.s. (påtänkt senare) Bilen var dessutom så kall att det var frost att skrapa inne i bilen och inte på utsidan som på en normal bil. Det var ganska kylslaget.

Jävla dumhuvuden...

Jag är omringad av puckon idag... =(

091228












Fin dag och game night...

Kul bilder

Jag ska börja med att motivera varför jag lägger upp den första bilden.

Min syster tycker att jag är kaxig med min 3x3 Rubiks kub så jag behövde en utmaning. Det var min bror som lärde mig 3x3 och det finns ju verkligen inte en chans i världen att jag ensam skulle kunna lösa 4x4. Men jag tänkte som man tänker med en 3x3 och den blev klockren.


Så mycket för den utmaningen... ;)

Dessa två bilder är bara lite roliga för jag har aldrig ätit tacos på julen nånsin...
Och jag har aldrig sett så mycket alien i ett och samma djur förut...



Nu ska jag chilla lite innan jag ska in till gymmet med Per-Olov, sen blir det PL hos Emil... =)

Ha det... /Erik

Bilder från julen 2009

Julafton


Jag och Laika på julaftons morgon, en supersöt alien vi har tagit hand om.


Tomten kom såklart... för hundarnas skull. Hubbe och Bamse ville ju vara med, Bamse har varit med i 13 år och detta var Hubbes premiär så det var intressant att se. Men Hubbe skötte sig bra och gjorde precis som hans jedi visade, han var en väldigt duktig padawan.

Ullvi Cup 2007,5 + 2-gala (juldagen)


Arrangörslaget, Ullvi IF, håller i galan och hälsar alla välkomna innan de sätter igång med prisutdelningen. De olika kategorierna var: årets skytteligavinnare (Roger), årets nykomling (Patrik), årets artist (Pontus), årets MVP (mest värdefulla spelare - Roger igen). Galan var även tillfället för premiärvisningen av årets krönika.


Arrangörslaget, Ullvi IF, och årets MVP och skytteligavinnare, Roger (liggande).

Pubrunda i Tällberg


Tällbergsgården var vårt första stopp, Emma, Hanna, Oskar, Per och Peppe har här nyss satt sig och är på väg att ge sig in i livliga diskussioner om allt och ingenting. Sente mysit ut?


Biljardbordet kom senare att stå till vårt förfogande. Två matcher spelades: Oskar mot Peppe och Emma mot  Per... I biljardvärlden så var det syskonens dag iaf ;)


Efter dricka och biljard på Tällbergsgården for vi vidare, men inte så långt, varken geografiskt eller familjärt... haha... Nästa stopp blev Åkerblads som drivs av samma släkt. Mycket mysig pub som fylldes av skratt och companionship när vi vandrade in.


Per och Hanna hade problem med att sluta skratta av nån anledning som än idag är oklar för mig. Därmed verkligen inte sagt att det inte var riktigt fint av dem att skratta så mycket.

Annandagen

Annandagen började inte riktigt som andra dagar. Men som namnet säger så var det ju en annan dag.
"Jag vakna upp vettu..."
Det var inte ett uns av ström i hela huset, eller uthuset, eller nån annanstans i Siljansområdet för den delen. Mellan klockan tio på förmiddagen och klockan ett på eftermiddagen så var vi utan ström. Det fanns inte mycket annat att göra än att starta en brasa, tända lite ljus och sätta sig och spela spel.


Detta var spelplanen efter vår första omgång i Alfapet. Jag vann med 305 - 251 och det roligaste med det var att vi använde alla brickor utom Q och pilarna (som bara förstör). Den tomma brickan längst ut i högerkant är ett R (BRAGD) och den andra i nedre högra hörnet är ett P (SKEPP/TORP).


Ja, dessa två vilddjur ville ju såklart gå ut och gå också. Jag och min syster tog varsin hund och gick en runda som en vanlig dag tar 35 minuter att gå. Den här dagen tog den en timme för Åke (höger) var väldigt bångstyrig och dryg och vägrade gå fint i koppel. Laika var inga problem, wse.



Detta var då några bilder från min fina jul 2009. Julen var fin men man kan ju knappast säga att alla bilder var fina. Hur som helst har jag haft en riktigt fin julhelg men det är faktiskt skönt att den är över.
Nu väntar ett nytt år och nya ansträngningar. "It's gonna be legendary..."

Hoppas alla har haft en bra jul. Ha ett fortsatt trevligt slut på detta år.

I'll be back... /Erik

Vad vore julen utan juldagen?

Jag vet inte om det skulle göra sån stor skillnad om juldagen inte fanns, jag menar, iaf här i sverige är det ju det vanligaste att man firar allt och ger paket och så på julaftonen iaf. Det är ju så.

Det enda som händer denna juldag är att vi ska tillbaka hem till min kusin och äta upp maten som blev kvar från igår, sen ska jag in till leksand och gå på Ullvi Cup-galan, det ska bli skithäftigt. Sen efter det har jag en näst intill inplanerad kväll i tällberg, vilket är något jag ser fram emot. Alla snackar om att gå ut, men det är så onödigt och dyrt, lägg ihop det så blir det onödigt dyrt också. Och som fattig student så har man inte jättemycket pengar. Jag har inte betalat mina räkningar än ens.

Jag önskar er alla en fortsatt trevlig jul och så hörs vi senare...

Tjing /Erik

Julafton #2

Julafton var en succé...

  • Rakapparat
  • Spikmatta + spikkudde
  • Rubiks kub 4x4
  • Newbodykalsonger
  • Ljuslykta
  • Te (jordgubb/kiwi och mammas mirakel)
  • Träningskalender
Det var de saker jag fick varav två jag önskade mig. Och eftersom det var de enda två saker jag önskade mig så var det riktigt bra. Te och träningskalender fick jag dock inte igår sino me los regalaron hace un poco de tiempo.

Juldagen idag, ingen utgång vad jag vet iaf. Men jag ska vara chaufför iaf.

Vad händer runt om i Sverige en dag som denna??? Let me know!

Stay tuned /Erik


Julafton

Sen man var barn har man tyckt att julafton har varit den bästa dagen på hela året. Idag har jag redan fått på känn att det kommer bli en riktigt bra dag. Jag somnade ifrån datorn igår så den har stått på inatt, min skärmsläckare består av bilder från x antal olika tillfällen, när jag vände på mig och skulle se vad det var för bild framme så fick jag se henne. Det kan inte bli mycket bättre än så. Så det har varit en bra start på julaftonen 2009, lägg märke till att jag skriver detta fem i åtta på morgonen.

Idag är det dags att fira jul, allt det klassiska som jag har saknat så mycket:
frukost - julklappar - leksand - leksboda - hem - p&c - kalle anka - mat - musik - tomte - bingo - m.m.

It's gonna be legen... wait for it...
and I hope you're not lactose intolerant because the second part of the word is...

dary... Legendary.

I wish all a merry christmas, including my annoying little flat mate ;) hahaha...



God Jul /Erik



How Am I Supposed To Know

How am I supposed to know where you go?
How can I be there for you if you don’t tell me what you do?

If you don’t tell me what is going on
If you can’t admit that something’s wrong
If you never say a word
And alone into your world you go
How am I supposed to know?

I know it’s not easy to be all alone
The world has turned its back and you don’t have a home

But nothing gets better if you shut the door
It will get so much worse than before

If you don’t tell me what is going on
If you can’t admit that something’s wrong
If you never say a word
And alone into your own world you go
How am I supposed to know?

Don’t lock yourself away and throw away the key
It doesn’t only hurt yourself it also hurts me

Don’t pretend that you don’t care
Cause no matter what you’ve done I’ve always been there

If you don’t tell me what is going on
If you can’t admit that something’s wrong
If you never say a word
And alone into your own world you go
How am I supposed to know?

I don't want to know

A new life, a new beginning
Everything was so new
A new city, and all these new people
And among them was you

Without saying a word
You made me blush
With the first word
I had a crush

On you

Your eyes pulled me in
Your words let me down
I can’t believe you are for real
I don’t let myself
Think about you
Afraid of what I still might feel

And I don’t want to know

Every day, I got to see you
It was everything I could ask for
You were, so good to me
And I always wanted more

I thought you were
Someone nice
Love is so blind
The butterflies

Flew away

Your eyes pulled me in
Your words let me down
I can’t believe you are for real
I don’t let myself
Think about you
Afraid of what I still might feel

And I don’t want to know

You made me fly then took my wings away
I fell down on the ground because of your betrayal
You hit me hard and below the belt
You never cared a bit about anything that I felt
I thought you were someone else, someone true
But I realized you were not, that’s just not you


Your eyes pulled me in
Your words let me down
I can’t believe you are for real
I don’t let myself
Think about you
Afraid of what I still might feel

And I don’t want to know

Someone Take Me Away

I’m sitting alone while
The leaves are falling down
Coloring the ground

It’s hard to forget the truth
The truth of the matter
That I would much rather

Be somewhere else
Closer to you
I don’t know what to do

Someone take me away
Cause I can’t feel
And I can’t deal
With anything
Without you

Fall is here
And winter’s coming close
A great time for most

But it’s freezing here
And it’s getting so cold
I need you here to hold

Everything’s getting darker
It’s getting sadder and sadder
I would much rather

Be somewhere else
Closer to you
I don’t know what to do

Someone take me away
Cause I can’t feel
And I can’t deal
With anything
Without you

I have nothing without you
Not even a daily pattern
So I would much rather

Be somewhere else
Closer to you
I don’t know what to do

Someone take me away
Cause I can’t feel
And I can’t deal
With anything
Without you

One Step Behind

There will be times
You will want to run away
I’m not gonna stop you
But I will try to make you stay

If you leave
You’ll destroy what’s left of me

I’m not gonna tell you no
If you wanna go, just go
But If you ever change your mind
I will be only one step behind

I know we’ve been
Nothing less than great
My intentions were good
Just a little too late

If you stay
We’ll last forever and a day

I’m not gonna tell you no
If you wanna go, just go
But if you ever change your mind
I will be only one step behind

I stand here alone with nothing but your memory
The day you left you erased what was left of me
What can I do?
I only wanna be with you

I’m not gonna tell you no
If you wanna go, just go
But if you ever change your mind
I will be only one step behind

Light a Candle

When christmas is coming close
I walk around wondering
What about all of those
People in the world suffering

Sometimes I take the time
To feel bad for them
Knowing we have it all
All they do is praying

Praying there will come a better day
Living on hope of and hoping for faith
Pushing through the good times and the bad
Whishing they were somewhere else instead

I don’t think we consider ourselves lucky
We just everything for granted
We walk around saying life is sucky
Take a minute and light a candle

Just take some time
To feel bad for those
Who don’t have what we have
The ones that need us the most

They’re praying there will come a better day
Living on hope of and hoping for faith
Pushing through the good times and the bad
Whishing they were somewhere else instead

We know it’s Christmas and we love it
We have everything we could ask for
This song is a poem of contemplation
Reaching out to the ones that need it more

They’re praying there will come a better day
Living on hope of and hoping for faith
Pushing through the good times and the bad
Whishing they were somewhere else instead

glöggkvällen

När vi hade vår glöggkväll i lördags så gjorde jag rätt i att inte dricka nå starkvinsglögg för det smakar verkligen päkka. Det är verkligen inte gott.

Tacka vet jag klassikern Blossa Lättglögg.


Detta är riktig glögg det.

SHIT!!!

Syrran har kommit hem från storstan nu och på en gång börjar hon grilla min lilla men välutvecklad hjärna. Men eftersom den är så liten så finns det inte plats för alla hennes dumma kommentarer.
Men det är jul och hon är trots allt min syster.

Nu ska jag snart äta mat...

Potatis och panerad hajmal - gott kommer det bli iaf.

Tjing /Erik


Mysigare kan det inte bli...

Supernova.

En supernova är en exploderande stjärna.
Det stämmer så väl.

dagens musiktips



Love it /Erik

fan...

Jävla systembolagshora!!!

julen är räddad

Nu är julen räddad...

Check:
Julklappar till mamma och maria
Bingojulklapp
Bolaget för mig och maria
Pepparkakor och glögg
Gott te
Julmusik

Uncheck:
Nada...

Jag var in till bolaget nu för inte så länge sen och jag måste ju säga att det var väldigt mycket folk men det går ju väldigt smidigt när det är självplock iaf.
Nu sitter jag med mitt fina te och lyssnar på julmusik.

Awesome... /Erik

When I find myself in times of trouble...

Jag hatar verkligen att vakna vissa gånger, det är rent utsagt frustrerande.

Usch /Erik

äntligen

nu är jag klar med designen till bloggen, iaf för den här gången, tror jag.
Nu ska jag äta lite knäck sen ska jag borsta tänderna och sen sova, för trött är jag.


Gott med knärre...

God natt... /Erik

=)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiischk...
Jag pratade nyss med Caroline... =) Oh, the warmth...
She's a devil in disguise, she creeps up from behind and sweeps me off my feet =)

Love it /E

Till alla teälskare

Rekomendationer

Påste: Lipton Gold Tea
Löste: Mammas Mirakel (tack för den, stjärnan)

;)

Jul jul jul strålande jul jul jul jul jul jul...

Några dagar utan internet kan verkligen ta livet av dig.
Jag har varit uppe i dalarna nu sen i fredags då jag gjorde min sista tenta för terminen och lämnade västerås med stor glädje.
Fredagkvällen bjöd på spontanitet då jag tillsammans med peppe drog mig till Falun för att träffa dan och knork (http://jattestorapistoler.blogg.se) som satt och spelade tv-spel. efter några timmar med mycket skratt och sarkasm så kom vi tillbaka till tällberg vid halv fyra... Klockan fem gick jag och la mig och hade då varit vaken i 23 timmar.
Lördagen bjöd på en promenad och glöggkväll med pojkarna, peppe, dan och per. Vi spelade UNO, alfapet (med egna ord, kvällens ord: döhundsex) och trivial pursuit som i slutänden vanns av Dan.
Söndagen var bara lång och avslutades med AstroBoy hemma hos Peppe. Mycket givande film.
Måndagen var bestämd till att umgås med Peppe ute i det vackra snölandskapet, vi deckade hemma hos honom innan jag gick hem och bakade en kaka och bjöd ner Peppe, Oskar och Hanna (oskars flickvän) på fika. Kladdkaka och kaffe sitter aldrig fel, säg.
Tisdagen började tidigt med ConAir och sen en massa gitarrspelande och sjungande innan Peppe kom och hämtade mig för att åka till Borlänge och shoppa det "sista" i julklappsväg.

Man kan säga att jag har fått en del gjort sen jag kom hem iaf.
Nu längtar jag till imorgon då jag får träffa min syster igen och sen till på torsdag såklart då det är självaste julafton, och då jag inte firat jul på två år och det känns som en evighet sen så ser jag verkligen fram emot det.
Nu ska jag fixa KNÄCK!!!

Stay tuned... /Erik

Vintern är här.

Vinter har kommit och det är så mysigt med snö, jag har inte sett snö på två år så jag är ganska nöjd iaf.
Jag känner att detta kan bli en väldigt lekfull julhögtid. Det kan finnas viss risk.

När jag åker upp till Dalarna på fredag så blir det en lugn fredagkväll och sen på lördagen finns det risk för väldigt mycket lek med mina pojkar. Glöggafton hemma hos mig eller Peppe. Vi vet inte var vi ska vara men det kommer garanterat att vara en fin kväll...

Nu sitter jag här och slår ihjäl tid med en massa olika saker, jag väntar på att Linda ska höra av sig och säga när hon kommer tillbaka till Eskilstuna.

Tjing /Eh-Reeq


New One...

Like the wind brushes through the fields
Like the sun burns the desert sand
Like the water keeps rolling up on shore
Just as commonly I wanna hold your hand

Idag har jag blivit klar med julklappsinhandling och jag har insett att jag kanske inte behöver plugga så mycket till tentan på fredag iaf. Har varit en slö dag med lite Jordan, lite Hannah, lite gitarr.

Myspys... nu ska jag äta mat.

What...

Idag har jag varit på gymmet.
Jag har haft världens tråkigaste dag.
Nu ska jag borsta tänderna och sen sova.
Bye...

varför...

... är det alltid lika jobbigt?
Varför???

It starts as a tremor in my hands
that rapidly spreads through my arms
then I just burst into tears, out of control
nothing can change this and it's always so hard

Tentor på G

Oj oj oj oj oj oj
Plugg plugg plugg plugg.
Men det är kul, det är intressant att plugga, iaf om man pluggar nåt intressant vilket jag gör nu också.
Spanien är ju ett av de länderna i Europa med häftigast historia, det kan ingen säga nej till.

1. Romarna
2. Visigoterna
3. Araberna
4. Grunden för Spanien (innan hette det Hispania)
5. Upptäckt av Amerika
6. Var med i skapandet av USA
7. Republik två gånger
8. Två diktatorer
9. Inbördeskrig
10. ETA

Något fränt måste jag ju säga att det är.

Nu ska jag äta frukost sen ska jag ner till skolan och fortsätta plugga...

Och grattis till Caroline ytterliggare en gång, som sagt, du är en stjärna.

/Eh-Reeq

All I want for Christmas is you...

The title says it all.

Där satt den

VG en análisis de texto e interacción oral (fonética, pronunciación y comunicación)...


Oh, Happy Day!!! /E

RSS 2.0