Al Desnudo



Vaya canción!!! :D

Zun DaDa...



Jävligt sexig video...

Kunde inte låta bli...


Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Fallin' In Love (Official)
Uploaded by procrastinator87. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Todo a Su Tiempo



Jag har varit kass på att uppdatera med musik den här veckan. Men det är för att jag flyttade i fredags och så har min flickvän varit här hela veckan. Så det har blivit annat än reggaetón också. ;) Men nu är jag tillbaka.

John Eric


Ella me cautivo...


Tú me dejastes caer pero ella me levantó...



Llora, nena, llora...

Miss Independent

Por fin están juntos de nuevo... Cada canción que hacen juntos es una pasada...



Don Omar & Daddy Yankee. =D

Hell yeah...



Still awesome!!! :D

Hazlo Lento

Los MVP's se llaman y entiendo por que cuando hacen canciones como esta.



No puedes tener el equipo más valioso sin los jugadores estrellas...

Tengo un phillin (I gotta feelin')



No es reggaetón pero bien una canción graciosa... jajaja...
La letra española es mejor que la inglesa... jajaja...

Som med allt...

finns det även inom reggaetón en massa olika stilar. Den mest populära just nu, eller vad man ska säga, är att den ska vara så dansant som möjligt, vilket gör att man gör beatet väldigt popigt.

Jaykos låt Sex är ett väldigt bra exempel på det.



Detta förändrar dock inte det faktum att det är en bra låt och texten är ju inte så dålig den heller.

Reeco out...

El Incomparable

Det är inte ofta men ibland vidgar jag mina vyer inom reggaetón och hittar på godingar. Jag gillar att lyssna på Wisin y Yandel, Khriz y Ángel och Rakim y Ken-Y bland andra, och jag känner mig säker med dem för jag kan deras musik.

Igår fick jag nys om att Jadiel (som jag bara hört i en remix av Sol y Arena tillsammans Tito el Bambino) hade gjort en låt som heter Sexy Sensual. Den hade jag tänkt att bjuda på här idag.



Wikipedia:
Ramon Alberto González Adams más bien conocido como Jadiel es un cantante de Reggaeton apodado como El Leon del Area sur, El Incomparable, El Tsunami y en algunas canciones como La Bestia.

Nació el 22 de diciembre de 1985 en Ponce, Puerto Rico. Con tan sólo 8 años de edad componía sus propias canciones y al pasar los años su madurez en la música fue progresando como así también sus líricas. Luego a los 18 años se prepara para comenzar su carrera como artista de Reggaeton, enfocado y con una visión en poder desarrollar su carrera al máximo. Comenzando a grabar junto a varios exponentes de este género tales como; Arcángel, Tito el Bambino, La Sista y Don Omar entre otros artistas de este genero.


Como no tiene más de 25 años esperemos que le queden muchos años de actividad en el género.

Ciao...

Me siento mal, muy mal...

"Las mujeres no son las únicas que tienen sentimientos" - Så öppnar Pitbull remixen av Dime tillsammans med Ken-Y.

Mina känslor för reggaetón bara växer och växer och det fortfarander efter att jag lyssnat på det i nästan 6 år. De senaste dagarna har det varit exklusivt reggaetón men en kväll som denna när Dan och Peppe kommer förbi så blir de bara sura om man har reggaetón på i bakgrunden. De är väl inte lika förtjusta som jag är.

Quería mencionar que si consigo que Ken-Y cante en mi boda (el día que sea, jajaja) seré el más feliz del mundo de todos los tiempos. Eso está seguro que su voz es impecable. ¡Escúchala!


Reggaetón

Jag har insett att jag har två saker som är som Kraften för en jedi. De två sakerna är träning och reggaetón och alla dess syster-/dotterstilar (sámbaton, sálsaton, meréngueton, m.fl.)

Visst, jag är svensk, blond och blåögd men jag lever och andas reggaetón. Reggaetón är den jag är.

Just nu lyssnar jag på Rakim y Ken-Y - "El dúo romántico más importante del género..."


CCW

JAG HATAR CCW!!!
SKJUT ALLA JÄVLA ARRANGÖRER, ALLA DRÄGG, ALLA TURISTJÄVLAR OCH ALLMÄNT ALLA JÄVLA IDIOTER SOM TYCKER DET ÄR EN BRA VECKA!!!

RSS 2.0