Summer of '10 - The Workout

Nu har jag spenderat min första vecka i Dalarna. Träningsmässigt ser detta ut att gå riktigt bra.

  • Måndagen började med
cykling ca 2,2 mil
plus
backträning i slalombacken i Tällberg, hela backen en gång och halva backen åtta gånger
plus
en kvart ghetto work out för att avrunda.

  • Tisdagen blev inte sämre
tränade rygg i mitt provisoriska hemma-sommar-gym.

  • Onsdagen gav mig tre träningstillfällen
cykling 1,5
plus
backträning igen, hela backen två gånger, halva backen fem gånger och magträning
plus
fotboll med Krille och hans posse i Rättvik.

  • Torsdagen blev ganska lugn, jobbade hemma.
  • Fredagen blev en tjockiskväll, vet inte varför men det blev så.
  • Lördagen planerade jag en cykeltur eller en springtur hela dagen, det blev bara att jag klippte klart häcken och jobbade på brännan lite.
  • Söndagen som är idag har jag sprungit 3 km på 18 minuter, den tiden ska ner innan jag är nöjd, den ska ner till 14-15 min.
Sommarträningen är igång.

Fortfarande en favorit...


Tocándote toa...

Jag har iaf klippt klart häcken, jag sparar gräsklippning till imorgon så jag ska gå och lägga mig nu. Har sett Harold & Kumar go to White Castle - Riktigt skön film...

Jag ger er lite bra festmusik som avslutning på dagen. Viva la fiesta!

De la Ghetto - Tocándote toa.


Jag känner mig väldigt seg...

men nu när mamma kommer hem så blir det ljud i skällan och då jävlar gör jag det jag ska också. Jag ska klippa gräsmattan nere vid sjön, jag ska klippa klart häcken ute vid vägen och jag ska antagligen göra något mer som jag inte kommer på just nu.

När jag har gjort allt detta så ska jag ta mig ut på en springtur, blir en kort till att börja med. Men när sommaren är slut, då jävlar.
Hittills har träningen gått bra i sommar, jag har inget att klaga på än iaf.

Och som en liten parentes: Igår kväll var jag hem till Erika. =D

Grymt fin musik...

Casely ft. Lil Jon & Machel Montano - Sweat

Är hemma i Dalarna...

Kom hem till Dalarna i fredags, sen dess har jag haft det riktigt bra med allt man egentligen kan ask for.

Mina pojkar, Peppe, Dan och Per tog mig med på en musikresa i fredags, allt från beatles till the killers. Det handlar såklart om Rock Band och Guitar Hero Beatles (?)... Detta följdes upp med ett parti gin rummy som jag vann stort med 505 poäng =P (man ska ha så lite poäng som möjligt, jag förlorade stort).

Lördagen bjöd på igentagning av sömn, det behövdes, jag vaknade, gick upp, åt frukost, var vaken ett tag sen gick jag och la mig igen. Det var fan superskönt att vakna igen vid halv fyra och må bra. På kvällen var vi hemma hos Peppe och var allmänt trötta. Vi tittade på England-USA och sen spelade jag AoE och Peppe och Dan tog sig an R-type. Båda dessa spel är grymt bra (deras åsikter om sitt spel och min åsikt om mitt spel). Två avsnitt x-files avrundade lördagskvällen hemma hos peqpe.

Söndagen var väldigt trevlig, jag bakade muffins, jag diskade, jag plockade ihop mitt sommargym, jag klippte gräsmattan, jag lagade mat åt mamma och tage och avslutade dagen hemma hos Peppe med fotboll och bomberman. Ruskigt trevligt.

Idag var min första dag på springkällan, sköna tanter jobbar där iaf. Jag hade en riktigt bra första dag. Jag var kung, kung, kung i baren...

Nu sitter jag och tittar på fotboll och lyssnar på B.E.P. feat. Papa Roach - Anxiety.

Bye bye...

Jävlar vad värdelöst...

Varför får offer som Salem al-Fakir må bra?
Jaja, mänskliga rättigheter alla har rätt till ett värdigt liv, bla bla bla...

Men måste han sjunga?
Han gör det dåligt, han låter som en tjej, han gör dålig musik och för mig hamnar han nästan lika lågt som lady gaga, beyoncé och converseskor... ALLTSÅ I BOTTEN!!!

SOPA!!!

Ja, just det, på tal om beyoncé:
jag hittade en video på Karina Pasian som gör en cover på beyoncés 'halo' och hon gör den ungefär 5637828455,14 gånger bättre än ms. b...

Lika svårt varje år...

Jag brukar vara väldigt känslig den här tiden på året och så även i år. Jag har försökt hålla mig sysselsatt för att inte tänka men det är så svårt att inte, Jocke har varit till stor hjälp, hans energi och galna upptåg har fått mig att skratta iaf och det är inte lätt.

I skrivande stund är det 20 minuter efter den tidpunkten som sattes för skotten som avslutade min pappas liv.

Som vanligt kan jag inte sova den här natten, jag vill inte sova den här natten, jag är rädd att jag mår sämre om jag drömmer något. De senaste 12 åren har jag inte somnat före 02.43 natten till den 11 juni. Jag kommer så väl ihåg tidningarna där det stod: "02.43 Gärningsmannen öppnar eld mot väktare i sin tjänstebil..."

Idag, 11 juni, åker jag upp till Dalarna för sommaren, åker direkt till Falun och går till minnesstenen med mamma. Jag har inte varit där på rätt dag på fem år och det känns, sist jag var där över huvud taget var för tre år sen.

Jag är extremt bevandrad i språk, jag kan många språk, jag har ett väldigt bra ordförråd på svenska, engelska och spanska men inga ord på något språk kommer någonsin vara tillräckliga för att beskriva min saknad.

Hur hade mitt liv sett ut om detta aldrig hade hänt?

Jajjebox...

Igår gick det vägen. Jag tog 34orna på gymmet, jag behövde hjälp att få upp dem men Jocke är pålitlig när det behövs. Två set - sex respektive åtta reps. Jag är nöjd. Träningsvärken smyger sig på. Jävlar vad jag kommer sakna att gymma i sommar. Krille får dra med mig till Comax eller så får Peppe dra med mig till Leksands nya supergym. Annars finns det risk att det bara blir kondition och ghetto work out i sommar. Men det kan ju funka det också.

TRÄNING ÄR LIVET!!!

Nu ska jag äta frukost, dra igång lite fin musik och sen blir det packning i några timmar tills jag ska ner till skolan och plugga med Jocke och Anton. Omtenta imorgon som man väldigt gärna vill bli av med, men eftersom den är så krånglig så tror jag faktiskt att det blir U på den här också. Fan, jag måste göra min ten2 också.

Jag älskar att vara ute och gå mitt i natten på sommaren.



fuck...

vad jävla trött jag är alltså... var hemma hos jocke igår kväll, vi spelade fifa till halv fyra imorse och sen gick jag hem och käkade och sen somnade, har väl sovit totalt två timmar och det på soffan i vardagsrummet. Det är inte mycket.... shit, vad jag kommer vara grinig idag.

Men men... Sista bröstpasset idag... 34or here I come.


flyttpackningen har påbörjats.

nu ska jag ner med en massa saker i lådor. Det kommer bli asnice när det är klart. Ska ner till stan och plugga sen och självklart ska jag till gymmet också, idag ska jag gå utanför mitt vanliga schema, jag ska nämligen träna tre muskelgrupper idag - börjar med axlar, sen tar jag ryggen, sen tar jag magen. det kan bli nästan 3 timmar på gymmet idag.
Mitt bicepspass igår har givit mig en ordentlig träningsvärk iaf. Det är så nice.

Men men...

Jocke valde att stanna hemma och plugga så det blev jag, Peppe och Helena istället. Det var riktigt kul och jag förlorade som vanligt. Jag vet inte vad det är jag gör fel egentligen, det är nog att jag byter klot hela tiden, jag måste lära mig att hålla mig till ett och samma. Efter bowlingen drog vi oss till Bishop's Arms där vi bara satt och snacka skit ett tag, riktigt nice.

Ömsesidigt Hello fick jag också... Love it!




17 again, flottrace, chilla och himym

och  ikväll blir det bowling med Peppe, Helena och Jocke. ;)

Det var väl typiskt...

att jockes tåghelvete skulle bli försenat... jag är hungrig som en jävla varg i motvind mitt i vintern.
Det är fan sinnessjukt vad hungrig jag är just nu. Vill bara äta upp Linas pizza egentligen.

Men annars då?
Jodå, pratar med Karolina... Hon e så jävla blåst! =(

Sitter hemma bara...

det är vad jag har gjort idag, jag har varit ner till gymmet och kört ett tricepspass. Det var extremt skönt, och jag är inte så jävla långt efter den där gotlänningen, visst han är smalare och därför har han mer definierade muskler men jag är fan inte så jävla långt efter i triceps. ;) Det är bara mitt fett som är i vägen. Innan jag fick gå hem från gymmet blev jag lurad till Rothoffsparken för att träffa mina kära klasskamrater och det var trevligt och sitta där i solen och snacka lite skit. Karin hade till och med gitarren med sig... Den tjejen alltså =D... Synd att jag aldrig kommer träffa henne igen.

Nu sitter jag och pratar träning med Marianne... <3 Love you, Sweetie! :D

På tal om träning:
...har utvecklats lite den här terminen.
Nu är det bara det där jävla fettet som ska bort... Summer, here I come.

Jag blir lite snurrig...

Hon är så extremt snygg...
Jag fattar inte hur man kan vara så snygg...

Ja, jag blir då glad iaf...

  • Robin Söderling har nu vunnit kvartsfinalen mot Roger Federer... Fy fan vad vackert... Han skrällade för ett år sen och idag gör han det igen... Roger Federer kan inte matcha sig med den svenska kanonen! :D
  • Jag har varit på gymmet idag, försökte mig på 34orna men det gick inte så bra så jag höll mig till 32orna och de går fortfarande väldigt lätt. Jag tränade biceps igår, jag har nu blivit rekommenderad att inte träna mer biceps, dvs. de är för stora.
  • Jag är i princip klar med ten2 så imorgon kan jag börja med exa2. Det ska bli intressant.
  • Jag har redan köpt lite av litteraturen jag behöver till Engelska 1 i höst. Nästan klart och betart!!!

Det går bra nu, kompis, det går bra nu.

RSS 2.0