Bloggen...

Min blogg är tillfälligt nere!!!

Jag har ingen internetuppkoppling än på ett tag så jag har valt att lägga ner bloggen tills vidare...

På återseende...

MvH Eh-Reeq

herrejävlar vilken dag...

Dagen började för nästan 24 timmar sedan. Jag vaknade strax efter åtta den 8 juli och satte igång med att göra saker på en gång. Jag städade undan det sista. Jag gjorde toaletten skinande ren och sen var jag nöjd med lägenheten.
Jag vandrade sen ner till soptunnan med de sista soporna. Det var så rent i lägenheten att jag knappt kände igen mig, det var så läskigt att jag gick hemifrån, hehe, dock för att träffa gustav och åka ner på stan och uträtta lite ärenden.
Efter att ha hittat på vodafonebutiken på caballero de rodas och stått där i kö i en kvart så visade det sig att de ändå inte kunde göra nåt för mig. så det var då inge mer med det. gick till banken och satte in pengarna och sen gick vi ner till varto så jag fick äta min hejdåkebab. Den var lika god som alltid. sen vandrade vi sakta men säkert i den heta solens närvaro upp till busstationen för att möta Jelena, gustavs flickvän. Hon var trevlig.
Jag umgicks med dem ett tag, sen gick jag hem, stängde igen hela lägenheten, väntade på sergio så han kunde få nycklarna och sen väntade jag bara på ivan så han kunde köra mig till alicante ( vi åkte förbi mercadona innan vi lämnade torrevieja också, jag menar, man får väl inte glömma lite sprit när man ska hem heller).
Resan till Alicante gick bra, incheckningen gick bra, passkontrollen gick bra, boardingen gick bra, flighten gick bra, ta bagaget gick bra... och träffa Ida var det bästa jag nånsin kunnat tänka mig. Att gå igenom tullen och komma ut där och se en massa fult folk som glor efter sina bekanta och sen få se Idas underbara, felfria, upplyftande leende var nog det bästa jag nånsin hade kunnat tänka mig. jag hade inte kunnat tänka mig att resan hem kunde avslutas på ett bättre sätt än att vara med Ida på Arlanda i sju timmar. Sju timmar som kändes som en halvtimme. Vi har haft så kul, och vi har inte kunnat sluta skratta typ... Båda har vi varit väldigt trötta och det har varit helt awesome.

Nu har hon precis åkt hem till sig och jag  väntar på tåget som går 4 över 8. Det tåg som för första gången på 13 månader ska ta mig till Dalarna och tällberg.

jag somnar nästan nu medans jag skriver men det gör inget för jag får snart sova på tåget.

Nu är jag tillbaka i Sverige. / Erik

Overklig timing...

Jag visste att Gustav skulle på semester här i Torrevieja och han gav mig sitt telefonnummer så jag kunde ringa honom men han hade inga pengar på sin telefon så jag kunde inte få tag på honom. Jag gick upp till internetcaféet bara för att skriva ut en sak och då är han där. Helt sinnessjuk timing. Jag kunde lika väl ha väntat med att gå upp dit tills efter jag tvättat klart, men det gjorde jag inte. Och det slutade med att vi hade en grymt bra dag tillsammans.

Vi var ner till stan, sattes på en servering och drack öl, vi köpte badbyxor till honom (han glömde sitt kort hemma så jag fick betala) sen tog vi bussen tillbaka hem och sen hängde vi vid hans pool ett tag och det var ju ruggigt skönt.
En dag som till synes bara verkade kass på morgonen blev riktigt bra till slut.

Dagen avslutades med middag och sangria uppe på Elias. Bjuden på middag, igen...

Ruskigt skoj... /Eh-Reeq

Konditionsförbättringsdagar

Måste säga att Peppes vistelse här var väldigt bra för mig. Springning sattes igång och sen i söndags har jag nu sprungit varje dag minus torsdag. Det har varit helt underbart. Visserligen bryter jag ner en massa muskler genom att inte äta rätt och inte vila. Men det gör ingenting för tillfället för jag springer längre och längre varje dag och konditionen visar ju att den blir bättre. Det är så skönt att kunna springa igen. Vad kan man säga? Att jag sen i söndags har sprungit ca. 30 km... och jag mår riktigt bra måste jag säga, för tillfället iaf.

Jag älskar springning (joggning)...

Jag pratade med Christian inatt och han sa att jag har stålbenhinnor... Tror inte det är sant... I'm just awesome!

/Eh-Reeq

Well well well

I just got home like an hour ago.
Jag var ute med Iván.

Vi var till Sala Mar Chic - invigning...
Vi var till Viento - Leta efter Jorge men han var inte där.
Vi var till Genius och Mojitos - Väldigt lite folk.
Vi var till 222 - Där var allt folk.

Nu är jag hemma. Ska gå och lägga mig nu för jag ska upp imorgon, ska ut och springa med Emil. Han kommer som vanligt springa ifrån mig efter ett tag när mina ben inte orkar med min kropp längre. Men jävlar vad skönt det är att ha konditionen någorlunda tillbaka. När jag är i Sverige igen så är det springning som gäller. Och hitta nåt jobb nånstans. Det är inte lätt att hitta jobb från Spanien kan jag säga iaf.

God natt till er som förtjänar det... /Eh-Reeq

Och när kommer du tillbaka då???

Nunca me he sentido...

tan inadecuado...
es así la vida supongo.
La vida tiene que subir y bajar de vez en cuando.
Pero últimamente se me está yendo a la mierda.
Por lo menos sé que quiero hacer con mi vida.
Pero también me siento tan fatal por no saber que quiero.

Es como se dice:

La vida de un ser humano es como la vida de una flor que vuelve a vivir.

Quiere decir que la vida, la vives y te sientes super bien pero solo estas bien por un tiempo.
La vida de una flor es muy corta comparado con la vida de un ser humano.
Si la flor pudiera volver a vivir...

Como pudiera la flor vivir sin tierra.
Como quisiera poder vivir sin aire
Como quisiera poder vivir sin tí


Me gusta una chica que es de suecia, vale!? Y ahora mismo está aquí en Torrevieja con su familia. Y que me gusta, ella lo sabe. He hecho algunas canciones que se tratan de ella. Ella no me ha dicho nada de lo que siente. Y eso a mi me parece mal. Que no me dice nada. Pero bueno... Esta noche han estado aqui, ella y su familia. Hemos cenado bien y tal. Y como tengo ordenador ella se puso con el messenger y el facebook y eso a mi me da igual... que haga lo quiera... Pero cuando le pregunta su madre:
Con quién estás hablando?
y ella dice que está hablando con un amigo y la madre le pregunta:
estáis siendo algo?
Y ella no contesta... eso quiere decir que ella no contesta por mi pero como su madre ya se lo ha preguntado yo ya me siento como un idiota por creer que yo a ella le podía gustar. Me siento fatal. Esta noche no ha sido la mejor. esta mañana me he dicho a mi mismo que no voy a fumar mas. pero me he sentido como el titanic hundiéndose: no muy bien... y me he comprado otro paquete de tabaco y me he tragado un whisky a un trago. y ahora sigo con el vino...

Me gusta mucho esa chica, y hemos hablado tanto y creia que podia hablar mas con ella pero creo que le he asustado por haberle dicho que me gusta. Y además le he enseñado una de las canciones que le he escrito, o sea, le enseñé la letra.

Me gustaría que volvieses, si solo por esta noche, para tener con quien hablar... Peppe, det är jävligt tomt utan dig.

RSS 2.0