Dag 57

Det är inte mitt första viktmål men ett litet skojmål efter vägen:

jag är nu under 120 igen!!!

Det har jag inte varit på 2.5 år.

Igår körde jag kondition på gymmet, gjorde 2/3 av ett sprinttriathlon. Jag cyklade 2 mil och joggade 5 km, kalaset tog 70 minuter vilket ger mig gott om utrymme till förbättring för Beach 2015.

In it 4 life.

Keep shining!

p.s. Jag vet att tjejen på bilden är snygg, men det är texten som är viktig.


Dag 56

Get low!!!
-17.1 kg från första januari.
Feeling good!!!


Dag 50

Det är nu en vecka sen jag skrev här sist och en del har väl hänt om man säger så.
 
Vi börjar med att jag på fredagen hade en superbra dag med långpromenad och sockerbomb i Falun. Dagen avslutades med att att jag och min mor åt räkmacka hemma i Laknäs. Det var en superdag. På lördagen vaknade jag tidigt, åt en stadig frukost och tog sen en lång promenad med min mor runt hela Tällberg, vilken skönt luftombyte.
 
På lördag eftermiddag var jag hem till Oskar och Hanna. Kaffet smakade bra och den största snackisen var min förändring som på lördagen låg på 15.5 kg mindre än den första januari. När Oskar skulle iväg och jobba åkte jag med en bit och gick sen ner till min kusin. Där pratade vi lite till om alla förändringar som sker omkring oss.
 
Söndagen vaknade jag ännu tidigare och gick upp, åt frukost och tog en kort promenad med min mor innan vi åkte till Stockholm. Jag syndade väldigt mycket på söndagen, mycket mat och mycket sött. Det sötaste var ju iaf min systerdotter, hon var så söt att hon gav mig tandvärk. =)

Söndag kväll var jag tillbaka i Västerås och kände mig som en heffaklump, vilket gjorde att jag igår, måndag, tränade tre gånger. Jag började klockan sex på morgonen med en joggingtur på 30 minuter, på eftermiddagen gick jag till gymmet och tränade armar och på kvällen var det lite reggaeton dancing på dansverkstan. Awesome!
 
Idag när jag vaknade visade det sig att vi inte hade någon föreläsning så jag tog en långpromenad med Mikaela, det blev 11.5 km till slut (se kartan). Jag vill dock få det till att det var längre men men...
 

Mikaela ville inte gå så långt så vi fick nöja oss med denna runda. Jag ville dock gå längre. Mikaela var dock väldigt duktig och klagade inte även fast det kändes som att vi gick bortåt hela tiden. :p hehehe...
 
Totalt hittills så har jag gått ner 16.9 kilo till imorse. Sist jag såg den siffran jag såg imorse var hösten 2010. Det känns bra nu. Jag vill bara mer och mer. och mer och mer och mer och mer...
 
Gymmet nu!!!
 
Keep shining!

Dag 43

Jag tycker denna dag är värd att skriva om.
 
Jag hade planerat ett träningspass med kondition 30 minuter och sen ett hårt benpass. Men min gymkompis hade andra tankar, hon ville köra en timme uppvärmning så när jag kom till gymmet satte jag en timme på timern och började jogga. Jag bestämde mig för att testa på 5 kilometer och att det skulle få ta den tid det tog. För första gången på mer än två år klarade jag av att jogga fem kilometer. Fan, vad sjukt bra det kändes.
 
Efter joggingen satte vi igång att köra ben: Vi började med benspark, jag drog på tungt och tänkte att det skulle vara nog så, men det slutade med att jag i sista av fem set maxade och gjorde fem reps. Motivationen ökades på.

Vi fortsatte med sittande benpress och jäklar vad skönt det var att känna rumpmusekeln bara spännas och bli hårdare. Jag började väldigt lätt men ökade betydligt för varje gång och skrek mig igenom 7 reps i det sista setet som låg på ca 170 kilo. Jag ville bara ha mer och mer och mer.
 
När vi fortsatte med liggande legcurls började jag väldigt lätt så hon trodde att hon skulle slå mig. Hon började reta mig och slå vad om att jag inte skulle orka mer än tre reps på 44 kilo. Det var roligt. Jag la på mer och mer för varje set och slutade på 59 kilo. Damnity good. Jag gav allt även fast jag visste att sista övningen skulle ta död på oss.

Vi fortsatte med att köra one-legged squat. Jag körde med kroppsvikt eftersom jag väger så mycket. men det var jobbigt nog det eftersom jag dessutom har världens sämsta balans. Efter tre sets var jag halvdöd och ville nästan inte fortsätta. Dags för sista övningen!
 
Sista övningen innebär att man går upp på stepbrädan, sen ner igen. Detta gör man 10 gånger och utan vila kör man vidare med "skidåkarbenböj", vilket innebär att man gör benböj, men man skjuter bak rumpan och har vikten över hälarna så man fortfarande kan vicka på tårna. Superskön övning som ger sjuk träningsvärk. Detta gjorde vi i sju minuter om och om igen. Hon gjorde två vändor mer än jag.
 
Under tiden vi körde sista övningen säger hon flera gånger: Te odio. Vilket på ett sätt betyder att jag är sjukt bra! :p
 
Vill träna mer, är så taggad.
 
Keep shining!
 

Dag 40

Jag mår dåligt idag. Köping är inte snällt mot mig, var iaf vad jag trodde...

 

Alla bjöd mig på så mycket, det var pizza, kaffe, tårta, öl, rom och till sist pizza igen. Jag sa nej till nästan allt. Jag tackade ja till två bitar pizza, kaffe och vatten. Jag blev erbjuden så mycket och fick tacka nej till så mycket att jag fick dåligt samvete. De ville ju trots allt bara väl. Dessa saker blev erbjudna under gårdagen mellan 19.00 och 4.00 på morgonen.

 

Vid lunchtid idag blev jag erbjuden fläskkotletter, ris och hembakta tortillas. Jag tackade nej till både fläskkotletter och ris, jag tog ett tortillabröd med chirimol på och det var gott men superstarkt. Spicy!!! Efter detta blev jag påtvingad en bit semmeltårta som jag motvilligt tackade ja till för att inte få ännu mer dåligt samvete. Varje tugga kändes som en stor synd.


När jag kom hem såg jag att jag hade gått ner 0.9 kg till.

Keep shining!!!


Dag 39

Nu är de tillbaka.
Tack, blogg.se! =D
 
Jippie, okej, nu ska vi se om jag kan skapa en backup. =D

Dag 39

Det är hemskt.
Jag har av misstag raderat en hel del inlägg, dvs. alla utom ett av inläggen från detta år som dokumenterar min fram-/nedgång. Jag håller på och blir galen. =(
 
Jag behöver verkligen min dokumentation.
FAN I #¤"%#"¤?(%&¤#"#¤%%¤#¤%&#"

Dag 39

Igår kväll hade jag roligt. Jag provade kläder som jag inte har kunnat ha på flera år. Mäkta trevligt och se att det jag gör ger resultat.

Innan sommaren 2012 köpte jag en skjorta som var för liten, den skulle jag komma i till efter sommaren. Det gick inte. Så jag har låtit den hänga, tills för en månad sen, då provade jag den igen och... Nej, jag kunde inte ha den. Jag fick igen den men jag såg ut som peter griffin när han tar på sig en för liten skjorta för att spräcka den som hulken (avsnitt 6 eller 7 i säsong 3).

Så jag lät den hänga (misstolka inte, jag menar skjortan) och igår provade jag den igen. Nu var den stor. Den hänger nu till och med lite lägre än jag nånsin hade kunnat tro på. Det är riktigt skönt att det ger resultat.

Så idag blir det salladsbuffé på oliodeli till lunch. Frickin' awesome!

Keep shining!


Dag 38

-13.1 idag. Och ändå åt jag en sockerbomb igår.

Keep shining!


Dag 37

Idag är det dag 37, det är 6 februari och jag gillar mitt nya liv.
 
Jag har börjat äta en lättare lunch igen så att jag inte tappar normala matvanor. I måndags åt jag en förvånansvärt god vegetarisk lunch, pasta med babyspenat och soltorkade tomater med en fetaostsås. Jag antar att det innehöll en massa fet grädde, men det var väldigt gott.
 
Det är skönt att veta att jag kan variera min kost, det faktum att jag inte är rädd för grönsaker längre hjälper en hel del. Igår kväll gjorde jag en asieninspirerad gryta med potatis, röd och grön paprika, inlagd mango (medium spicy), kyckling, grön currypasta och kronan på verket, kokosmjölk. Delish!
 
Träningen går bra nu, har träningsvärk i flera delar av kroppen idag och det känns skönt att veta att jag faktiskt gör någonting. Jag längtar till nästa helg, det ska bli ruggigt intressant att se en viss persons reaktion.
 
Jag återkommer i framtiden.
 
Keep shining!

Dag 32

Ja, nu är den första månaden av 2013 avklarad och resultatet är 12.4 kilo minus och det känns awesome.
 
Provade lite gamla kläder imorse och jag har inte långt kvar till att kunna ha dem... Längtar tills jag kommer i mina Quiksilvers igen. This is awesome.
 
Nu kör vi hårdare, träningshelg denna helg.
 
Keep shining!

RSS 2.0