Dag 28 - Jag hade en liten setback! =(

Nu jävlar har det varit en pissig helg med en liten setback... har gått upp 0.4 kilo och det är inte ok. Det hade dock kunnat vara mycket värre om jag inte tagit en riktigt awesome promenad igår kväll, 7.8 km på 1h 32min.... Måste säga att jag var ganska nöjd med min bedrift. Men nu är det tillbaka till verkligheten och idag är det måndag, vilket innebär konditionsdag på gymmet och reggaetondans på dansverkstan på kvällen.
 
Keep shining!

Dag 25

Hej hej shoop shoop...
 
Idag är det en bra dag.
Igår hade jag gått ner 9.7 kilo från den första januari och idag hade jag gått ner 10.9 kilo.
Shit, vad det känns bra.

Igår orkade jag köra en timme på motionscykeln, det blev typ 32 km. Det var verkligen superskönt. Utan paus, har jag inte orkat med det sen 2009-2010 nånstans där, på den tiden jag bodde i Eskilstuna.
 
Det kommer bli mäkta roligt att träffa mamma där i mitten av februari, hon kommer få en chock eftersom hon inte vet nånting om mitt nya projekt. Idag ska jag gå en hel del, först backgång på gymmet och sen ryggträning och sen ska jag gå och köpa grönsaker och frukt i en affär som ligger en bit bort så, hell yeah.
 
Det känns bra nu.
 
Keep shining!
 
 

Dag 22

Igår var en helt underbar träningsdag. 22.72 km på träningscykel och ett danspass reggaeton. Det var super, helt enkelt.
 
Den här terminens låt är:
JP El Sinico feat. Farruko - Noche Perfecta
 
 
 
Keep shining!

Dag 20

Igår var det dag 19 och då hade jag passerat den magiska gränsen.
Idag är det dag 20 och den magiska gränsen är fortfarande passerad.
Shit vad det känns bra nu.
 
Nu är det bara att köra på ännu hårdare. Jag börjar dock bli hungrig just nu, ska nog ta mig en apelsin.
 

Dag 18

Dagens lunch.


2013 - Aldrig Mera Fet

Nu har jag varit fet väldigt länge. Jag har varit överviktig i 20 år nu. Jag gick ner ordentligt 2003-2004, 40 kilo på 16 månader. Jag höll det ett bra tag innan det gick åt skogen och jag gick upp igen. Nu är det 2013, jag är gammal och det är nu jag måste göra nåt. Och det gör jag.
 
Jag har sett de åtta avsnitten av svenska versionen av Obese - A Year To Save My Life, eller på svenska, Aldrig Mera Fet. Jag tänkte att jag skulle göra samma sak, så den första januari började mitt nya liv.
 
Bye bye, sugar!
Bye bye, candy!
Bye bye, chips!
Bye bye, läsk!
Bye bye, kakor!
Bye bye, allmäna onyttigheter!
Bye bye, bröd (om det inte är surdeg och mindre än 1% socker dvs.)!

Det har nu gått två veckor, och hur ser det ut? Jag äter mindre portioner, jag äter grönsaker varje dag, är det nånting som innehåller mer än 1% socker så nuddar jag det på tungan i princip, men för det mesta håller jag mig borta från allt som har med socker att göra. Jag dricker mycket vatten och jag tränar 4-5 gånger i veckan. Till skrivande dag har jag gått ner 6.5 kilo. Så det är bara att köra på, mitt första mål är att den 1 april väga 117. Vad jag vägde från början tar vi den 1 april.
 
Detta är mitt nya liv!
Go hard or go home!

RSS 2.0