Ensamt..

Nu har Peppe åkt hem och juni drar sig mot sitt slut...
Jag vet inte riktigt hur man bor ensam längre. Idag har jag städat lite, plockat lite med saker och ting. Det känns bara så tomt att inte ha nån att prata med hela tiden.
Juni 2009 kommer jag aldrig glömma. Det har varit en av de bästa månaderna i mitt liv.

I request for the highest of fives!!!

Ses snart igen dock...

Per-Olov!!! *låter som en kvinna i medelålderskris med stämbandsinfektion samtidigt som jag skakar på benen, sticker ut pekfingrarna för att hålla balansen och rör mig i sidled*

Vad gör du nu???

Marianne... Hoppas du läser detta av nån händelse...


Jag saknar dig!!!



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Louise <3

Äntligen...
Äntligen...
Äntligen...

Äntligen har jag träffat henne igen... Som jag har längtat efter att få träffa henne... Och i måndags gick jag och Peppe förbi Mercadona och jag såg familjen där och jag bara sprang fram och sa hej på en gång.


Louise... =D  <3


en vanlig dag...

Idag är det en helt vanlig dag, det är söndag och det är inget ovanligt med det.
Vad händer idag?

Armhävningar, springning in till Playa del Cura, ligga på stranden, träffa Jorge, chilla, springa hem igen, gitarrspelande...

Idag ska jag iaf inte glömma att smörja in mig, jag har fortfarande ont på mig sen jag brände mig i torsdags... Men det är iaf 100 gånger bättre än i fredags...

Nu ska jag fortsätta äta frukost...

El Nen existerar inte längre... /Eh-Reeq

It's really true...

Jag sa upp mig från Casa igår och gjorde det officiellt med underskrifter idag innan jag gick hem.

Casa varade i lite mer än fyra månader, Det var det längsta jobbet jag haft i Spanien men även det med minst att göra. Bästa var iaf H10 Punta Negra Resort... För de som inte vet vad det är så är det ett hotell i Costa d'en Blanes på Mallorca. Det är ett fyrstjärnigt hotell med medelhavet på tre sidor av hotellet. Det är ett stort hotell med nästan 100 rum, 28 lägenheter och 13 bungalows... De har även konferenssalar, gym, två pooler, två restauranger + bar och är väldigt bra på bröllopsmiddagar. I och med att det är ett fyrstjärnigt hotell är det bara förstaklassig personal. *High five*


Nu är det dags för middag...

Drop in drop out... /El Nen









15 år...

Det är alltid lika svårt att förstå det.
För varje år som går känns det bara mer overkligt när jag tänker tillbaka.
Du har varit borta i 15 år nu och jag saknar dig.

"fly me up to where you are beyond that distant star I wish upon tonight to see you smile if only for a while to know you're there a breath away's not for to where you are"

"beyond the door there's peace I'm sure and I know there'll be no more tears in heaven"

Tänker på dig...

Happy morning for me...

Jag vaknade imorse av att Christian skrek: "Vilken jävla julgris!!!"  i mitt öra... Två gånger... Det var visserligen bara meddelandesignalen men man blev ju lite rädd när den skriker så där på morgonen. Det var Lina som skickade sms från Las Vegas. Det var mycket trevligt, jag svarade att jag var vaken och då ringde hon mig och vi pratade i mer än åtta minuter... Det var iaf det bästa uppvaknandet jag fått på länge om man säger så. Visserligen hade jag problem med att somna om men det gick bra det med till slut...
Men iaf, Happy morning for me... =D

Ville bara säga...

... att jag saknar dig jättemycket.

Det är inte kul att inte prata med dig på så här länge. Jag antar att du har det skitbra och inte ens tänker på mig längre. Jag menar du är ju runt i CA, NV, AZ och säkert nå mer som jag missat. Visserligen är Peppe här och vi har det skitbra, men jag saknar dig just the same.

Hoppas iaf att du har det jättebra.

Saknar dig, Lina. /El Nen

p.s. glöm inte min och peppes spanienblogg: http://pleasurepeninsula.blogg.se

Pleasure Peninsula

Läs om mig och Peppe - Vad gör vi i juni? Vad har Spanien att erbjuda?

Följ våra äventyr och bravader...

http://pleasurepeninsula.blogg.se

PEPPE!!!

Idag har varit en lite annorlunda dag. Peppe skulle komma hit så jag skulle till flygplatsen i alicante och hämta honom. Det var fanimig inte det lättaste. Han landade klockan 22, vi har nyss kommit hem =p Det kan man kalla lite långsamt.

Jag städade hela lägenheten idag innan jag drog mig norrut till Alicante. Väl framme i Alicante hann jag med första bussen ut till flygplatsen också. Allt var klockrent. Så längt.
När jag kom till flygplatsen så gick jag till biluthyrningen och lämnade fram alla uppgifter och pass och körkort och allt de behövde. Jag tyckte det var så lätt ända tills killen bakom disken sa att han inte kunda ta emot Visa Electron, för det är debitkort och inte ett kreditkort och det var det enda av mina tre kort som jag hade pengar på. Det sved som fan.
Så vad jag gjorde jag? Jag åkte tillbaka in till stan för att kolla om jag kunde hitta på en bancaja som hade det lika lätt som lacaixa med att sätta in pengar. Det fanns inte för med bancaja så kan man bara sätta in i kuvert via automaten, så det sket sig. Då ringde jag till peppe och frågade om han hade pengar på sitt kort, det hade han inte. Så det såg mörkt ut. Hur som helst fanns det inget mer jag kunde göra inne i stan så jag skulle ut till flygplatsen igen. Så jag gick till en busshållplats lite utanför centrum, satt där och väntade på bussen i en halvtimme, bussen kom och... BUSSJÄVELN BARA PASSERADE!!! VILKET JÄVLA AS (busschauffören alltså, inte bussen i sig)... Fy fan vilken kväll. Jag gick tillbaka in till stan igen, passerade ett mörkt kvarter där det håller till många prostituerade på kvällarna och självklart fick man många kommentarer. Men tro det eller ej, jag gick bara förbi, jag ville inte ha nå BJ... Kom in till stan igen, tog ut pengar och var så förbannad på bussen så jag tog en taxi ut till flygplatsen där nu Peppe väntade på mig istället för jag på honom, det var ju inte rätt, och inte direkt så jag hade tänkt mig.
Jag hade ringt min syster när jag fått reda på att Peppe inte hade nå pengar på sitt kort men hon var inte hemma då men hon sa att hon skulle ringa mig när hon kom hem. Det gjorde hon och hon hjälpte mig så jag kunde hämta ut bilen.
Peppe hade fäst ögonen vid en sötsak som stod bredvid oss vid ingången, hon bad mig kolla hennes bagage medan hon gick in och kollade efter sin kompis. Sen kom hon tillbaka och vi började prata en massa, hon är från Finland och har pluggat i Alicante sen i september. Vi stod och pratade ett bra tag och då hade kön till biluthyrningen minskat en del men det tog ändå lång tid innan jag fick ut min bil. Det var fel på datorerna så de hade fått göra allt manuellt, därför gick det väldigt sakta. Men jag fick ut en Citroën Berlingo och då var klockan tio över tolv. Och klockan ett satt vi på Varto och åt kebab nere i Torrevieja. Mycket gott. Nu sitter vi i min lägenhet, Peppe har packat upp sin fem kilos necessär och de resterande 15 kilona baggage. Nu är det musik (svensk hiphop), snus och 79 cents spanskt vin.
Lång dag men Peppe är framme och han har iaf bagaget med sig. haha...

God natt /El Nen

Sick mentality

Igår pratade jag med Yolanda. Vi är aldrig överens om nånting men det känns ändå så rätt att prata med henne just därför. Jag får veta så väl hur en tjej som dessutom är från ett annat land tänker på saker och ting. Hon är en tjej från Spanien och jag är en kille från Sverige.
Vi pratade om relationer och jag vet inte hur vi kom in på det men vi pratade iaf om att hon tycker att ens bästa vän ska vara ens partner, det tycker inte jag. Visst kan det hända att det blir så. Men Ida har varit min bästa vän på tok för länge för att hon skulle bli hotad. Jag menar att en tjej som jag är tillsammans med inte kommer veta allt om mig om vi inte varit bästa kompisar innan så den redan vet allt om mig. Men om jag lär känna nån från scratch och vi blir tillsammans så kommer jag alltid berätta mer om mitt liv för Ida än för min flickvän. Det tyckte Yolanda var helt fel. Hon sa att hennes nuvarande pojkvän också är hennes bästa vän och de vet allt om varandra. Visst kan det väl låta bra men man behöver lite privat utrymme även från sin partner, anser jag. Jag frågade henne:
"Om din pojkvän sa till dig att han skulle hem till sin bästa tjejkompis och se på film. Vad skulle du göra?"
Hon sa att hon skulle låta honom gå dit men också säga till honom att han aldrig mer skulle ringa henne. Hon skulle alltså göra slut på stört om det skulle hända. Det fattar jag inte. Utav mina bästa vänner är majoriteten tjejer och jag skulle aldrig kunna tillåta en sån sak. Att inte kunna få umgås med mina bästa vänner pga att min flickvän tänker på ett så konstigt sätt finner jag helt hemskt och absurt.
Denna diskussionen fick mig att skriva en ny låt, 'Sick Mentality'... Den är ganska ironisk. Jag har skrivit den utifrån hur jag ser på saken så jag säger ju att spanjorers sätt att se på förhållanden är sjukt men samtidigt vet jag ju att det som de tycker och tänker om mitt sätt att se på saken är sjukt. Den är skriven till killar om hur spanska tjejer kan vara. Därav väldigt ironisk för jag älskar spanska tjejer men om alla tänker som Yolanda skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med nån av dem. Det skulle aldrig funka.

Jag sa till henne:
En bästa vän kan bli min flickvän.
En flickvän kan aldrig bli min bästa vän.

Hur ser du på saken? Skriv en kommentar!

Trött...

Nu är det dags att gå och lägga sig.
Som vanligt måste jag ha alla fönster öppna för det är så djävulskt varmt.

God natt och sov gott. /El Nen


Heute ist Montag.

Jag har lyckats lura Linda igen... Grymt kul... Det kändes inte som hon gick på mitt första juni-skämt men hon sa att hon verkligen trodde på det så jag blev nöjd. Sa att jag skulle flytta till Mexico för jag hade fått jobb på ett tyskägt hotell i Cancun. Jag hade en riktigt bra story om hotellet också men hon frågade aldrig. Men hsh var det kul att skojas lite.

Jag fick prata med Peppe också, fick bekräftat att det faktiskt var sant. Susanne och Stefan gifte sig igår. Grattis till er. Det visste ju en annan inte ett jota om, hade dock lite suspicions. Jag pratade med Peppe och bekräftade tid för ankomst på onsdag och matfrågan för kvällen där. Det är ju rätt sent så det skulle ju vara skönast att bara sitta ner och chilla hemma hos mig och äta nåt ordentligt och dricka öl. Det är vad jag tycker iaf.

Jag har även varit till Mercadona och handlat. Handlade tillräckligt för en vecka nästan och det gick på 11 euro. Det är helt otroligt att man kan köpa 16 yoghurt för 2 euro (ungefär 22 kr) Det är snuskigt bra tycker jag.

Nu ska jag fortsätta spela igenom mina låtar innan Marianne kommer tillbaka för då ska jag göra låtar om henne igen. Det är nog min nya hobby. Det var verkligen skitsköj.

Snart är det onsdag och då får jag messmör och snus =D /El Nen

Varmt

Den senaste veckan har det verkligen exploderat en värmebomb i Spanien.
Det är inte klokt hur varmt det är varje dag och varje natt... Imorse gick jag och la mig alldeles innan solen gick upp och jag trodde jag skulle få värmeslag bara av att ligga stilla... jag öppnade alla fönster jag kunde... Det var nödvändigt tror jag. Jag vaknade vid två och var bara lite varm. Skönt.

Idag har det blivit en riktig söndag. Jag har gjort klart låten om Petra. Jag har spelat in den, väldigt snabbt och oprofessionellt. Och för första gången någonsin lät jag någon höra en låt jag gjort. Jag sjunger som en kratta så Marianne är antagligen öronlös nu men hon ville höra. Det är så skönt att prata med henne igen. Jag hatar när hon försvinner flera månader i taget hela tiden. Det är jättejobbigt. Vi har en date nästa vår nånstans i Sverige. Jag föreslog Karlsborg, neutral plats eftersom hon kommer befinna sig i Gbg och jag inte vet var jag kommer bo så... Karlsborg lät bra. Eventuellt Vadstena på andra sidan sjön.

Nu sitter jag här och dricker väldigt hemmagjord latte machiatto och tankar lite gamla himym-avsnitt.

Nu ska jag titta på sytycd igen... Så underbart att de är tillbaka.

Cat Deeley är så vacker... Men jag hatar hennes accent, den är på tok för fel /El Nen

RSS 2.0