Dag 87

-23.9 imorse!
 
Keep shining!

Dag 86

Dessa bilder är från nu! Bara 86 dagar senare.

Sådärja, nu är även denna bild lite större.

Dag 85

Jag tänker lägga upp denna bild idag:
Fotona på bilden är båda tagna runt nyår 2012-2013, dvs. de är ganska nya.
 

Dag 85

-23.2 kg idag!

Keep shining!


Dag 84

Jadå, igår tog jag min andra joggingrunda utomhus för säsongen. Superskönt var det, 6.72 km på 41.52 minuter. Jag tänker inte klaga på den tiden. Kan göra bättre men det var så dålig väg på många ställen så jag körde inte på allt jag kunde.

Idag ska jag hämta ut mina nya joggingskor och sen ska jag gå på gymmet, köra ett ryggpass och sen känna på mina nya skor 2.5 km bör räcka... Inge fort, bara chilla lite.

Keep shining, beautiful people!

Dag 80

Halvmilen på löpbandet tog mig 29.04 idag vilket jag är nöjd med då förra bästa var 31.50.

Att jag lät mig själv gå upp så mycket i vikt är idioti eftersom jag verkligen älskar att springa. I frickin' love it!

Keep shining, beautiful people!


Dag 79

Idag har det gått 78 dagar, och om 12 dagar ska jag ha nått mitt första delmål. Oops, already did it!
 
Jag har fått en väldigt bra rutin på min nya livsstil nu. Jag tränar mycket, 5-9 gånger i veckan, men i helgen vilade jag för att det var så skönt.
 
Jag var onyttig och drack rödvin på festen i lördags. Jag drack rödvin, men för varje glas rödvin, det blev fyra glas, så drack jag en halvlitersflaska vatten. Detta gjorde att jag mådde bra hela kvällen och blev inte onykter. Påverkad, men inte onykter. När jag vaknade morgonen därpå så hade jag inte rört mig i vikt, det var så skönt att veta.
 
Sen jag nådde mitt första delmål så har jag börjat köra hårdare. Förra veckan blev det 4 dagar kondition, minst 30 minuter måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Torsdagen var den skönaste, jag körde en timme på motionscykeln och en timme på löpbandet. Det kändes som att vara i himlen. Så skönt. Jag insåg dock att man inte kan köra kondition varje dag så jag har lagt om min träning igen.
 
Nya upplägget är:
  • Kondition 3-4 gånger i veckan och aldrig två dagar i följd.
Och nu tänker ni: Hur kan han få in 4 konditionspass på en vecka om det bara är sju dagar på en vecka och han inte kör kondition två dagar i följd?
 
  • Tunga lyft när jag kör stora muskelgrupper som rygg, bröst och ben.
Igår körde jag tre ryggövningar på en timme: marklyft (60 kg), pendlay row (55 kg) och stående hantelrodd (23 kg).
 
  • Lättare lyft när jag kör axlar.
  • Medeltungt när jag kör armar.
 
Konditionen kommer till vid sidan av och är helt underbar.
 
Keep shining!

Dag 71

Vi börjar med att säga att igår var det dag 70 och jag nådde mitt första delmål så nu tänker jag köra hårdare.
Jag lägger in en bild på gårdagen middag...
Den middagen kan man minsann inte klaga på.
 
Idag är det dag 71 och efter att ha kört hårt igår så har jag nu idag på mig ett par jeans som satt snyggt senast våren 2010... Det känns ganska bra. =D
 
 
Nu ska jag hashtagga som fan... #init4life #awesomeness #workout #nutrition #healthylifestyle
 
Keep shining!!!

Dag 65

Japp, då har vi kommit hit. Det är nu den 6 mars och det är 25 dagar kvar på denna månad. Jag har nu ETT litet kilo kvar till mitt första delmål.

Ska detta gå vägen? Det tror jag.

Keep shining!

Dag 64

-18.7 imorse...
#init4life

Keep shining!

Dag 63

Tiden rullar på, det är redan mars och jag har mindre än en månad kvar till mitt första delmål. Som det ser ut just nu så har jag gjort ett riktigt bra jobb. Jag har ju som mål att gå ner 20 kilo under de första tre månaderna och har hittills gått ner ganska mycket av det. Jag skriver in en mer exakt siffra imorgon bitti.
 
Jag tränar mycket, äter kyckling, fisk och grönsaker och jag äter mycket. Jag tycker ofta att jag äter för mycket men det går neråt på vågen ändå så jag kan ju inte klaga.
 
Jag har tidigare nämnt att mitt projekt heter Beach 2015 och detta är för att jag sommaren 2015 ska göra ett sprinttriathlon, och redan nu varje måndag kör jag två tredjedelar av ett sprinttriathlon på gymmet. Förra veckan tog det 70 minuter, den här veckan (idag) bara 66, så det går åt rätt håll. Efter simning och cykling (=jag kommer vara trött) vill jag kunna avsluta med att springa fem kilometer på max 20 minuter vilket betyder att jag har en hel del att träna bort.
 
Imorgon börjar jag en ny praktikperiod på min partnerskola och sen jag träffade eleverna sist har jag gått ner mer än 10 kilo så det ska bli kul att träffa alla igen. =)
 
Keep shining!

RSS 2.0