中文最美麗的語言在世界。

I don't know if it's grammatically correct, but it's definitely a clear statement.

God fortsättning, beyotch...

Nu är julen typ över... imorgon börjar allvaret igen, jag måste plugga på den där jävla terminologin även fast jag hatar litteratur.

Julen har varit bra som vanligt, mindre julklappar och mer kärlek än nånsin. :D Girigheten har försvunnit.

I'll swing back later.

Nu ska jag plugga kinesiska.

Wo ai shuo zhong wen dan shi jiu shuo yi dian dian...

Det är ett underbart språk.

Hur som helst så är terminen på Dansverkstan slut, det som är kvar är några pass Zumba som de kör över jul och nyår.
Men hur var avslutningen?


Totally freakin' awesome!
Vi skulle träffas i en av hallarna i Bombardier Arena halv tolv, jag gick hemifrån tio i elva och kom fram vid prick halv men väl där visste jag inte var jag skulle gå in. Till slut fick jag fråga en infogivande flicka som svarade väldigt snällt att det var runt hörnet. Hon hade rätt.
Hela min grupp var redan där och nu även jag. Alla tror jag var en del nervösa, jag var också det men jag lät det inte visas. Det är psykologiskt, jag får en känsla av att om man själv är lugn genererar man lugn åt de i sin närhet också.

När det var några få nummer kvar innan oss ställde vi oss bakom scenen och väntade. Jag bara längtade efter att få gå ut på scenen. Och när jag väl var på scenen släppte jag loss, det var en så skön känsla. Man såg ingen pga strålkastarna och man hörde Linda skrika. :D

Tre sammanmixade låtar i ett framträdande och det gick bra!!! :D
Första låten: Drop It On Me gick riktigt bra, tappade inte bort mig nånstans och det gick bra med övergången till nästa låt --->
Andra låten: I Know You Want Me gick bra, räkna 1, 2, 3, 4 på fingrarna fyra gånger. Vid tredje räkningen trodde jag det var sista räkningen så jag blev förvånad över att låten fortsatte, men jag fann mig snabbt och freestylade och hittade sen tillbaka innan övergången till nästa låt ---->
Tredje låten: Move Shake Drop - last blowout och det gick bra, min konfetti funkade också... Therese ramlade tydligen men jag trodde det var meningen så jag tänkte inte så mycket på det... Hon berättade det senare dock.

Terminen är över och jag vill tacka Linda och min grupp jättemycket från toppen av min treudd.

Vi ses i vår hoppas jag!!! Reggaetón es la sangre de mi corazón.

SO AWESOME!!!

Zuo tian wo shuo pu tong hua...

...with a chinese girl. That was insanly cool, I just hope she remembers to add me on facebook so we can talk more.

Det var riktigt kul att slava igår, Spriten i tre av fyra timmar var riktigt nice. =D Superkul! Igår var det, vad jag har förstått, ALF och IC som slavade och det var väldigt trevligt. Jag snackade tokmycket engelska hela kvällen, blandat med spanska och svenska och som jag nämnt i titeln på detta inlägg så pratade jag även kinesiska.

Oh yeah, and Maria's awesome.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så jag tar det lugnt med skrivandet idag. Har nyss vaknat liksom.

Dansuppvisning imorgon!!! :D

Ttyl...

Dans: Den Långa Vägen

Det har hänt en del den här hösten som har gjort mig till en lite annorlunda person, men jag gillar alla dessa småsaker och en stor.

Det roligaste den här hösten har såklart varit att börja dansa. Jag har varit intresserad av dans sen jag såg "Save the Last Dance" för 9 år sen. Jag  kommer från en liten håla på landet, där finns det inte dans. Den dans som fanns i Leksand eller Rättvik var sån dans som dominerades av tjejer och på den tiden mådde jag väldigt dåligt över vem jag var. Jag var tjock, orörlig och vågade inte riktigt göra nånting som satte mig i rampljuset. Tiden gick, jag var fortfarande intresserad av dans men jag gjorde inget åt det.

2005 såg jag första säsongen av "So You Think You Can Dance", Allan Frias aka Big Papa var med. Han är en stor kille som verkligen kunde dansa. Jag ville dansa, men jag bodde fortfarande ute i hålan på landet. Så jag började med karate istället. Det var riktigt kul ett tag men jag tröttnade på det också, plus att jag skadade mig hela tiden. Benskörhet eller vad det heter... Jag kunde ta smällar och så muskelvis men om man var på mina ben så knakade det på alla håll och kanter. Usch! Så jag la ner det.

Våren 2007 blev jag tillsammans med en dansare och det gjorde inte saken bättre, jag blev galnare i dans. Hon gick på danslinje på gymnasiet, hon var sexig och hon kunde röra sig. WOW!!! Vi kunde prata om dans men jag började inte dansa iaf. Mycket för att i Leksand så känner folk mig och jag gillade fortfarande inte judgmental eyes även fast jag inte var lika tjock och orörlig längre.

Hösten 2007 flyttade jag till Mallorca. Jag kände ingen, jag var helt ensam, jag hittade på ett gym som hade danspass, det var min chans att börja dansa så jag gjorde det. Ensam kille på både ritmos och funky. Det var riktigt skoj varenda gång, Pedro, Alejandra och Aida var klockrena danslärare. Alejandra var den jag fick bäst kontakt med men Aida var den som lärde mig roliga småsteg som man kan leka med. Plus att Aida var så snuskigt snygg. Alejandra såg också riktigt bra ut och riktigt riktigt riktigt vältränad, vilka muskler...

Efter jag kom hem från Mallorca ville jag bara fortsätta dansa men jag kunde inte hitta nånting bra varken i Sthlm eller Torrevieja. Mellanlandningen på Mallorca över sommaren hade kunnat få mig att åka in till gymmet men det skulle bli så dyrt och det skulle ta sån tid så jag gjorde det inte. Inser i efterhand att jag kanske skulle ha satsat på det, jag menar det var samma gym som hösten innan. Men men...

Jag hade börjat tänka att nu var jag för gammal för att börja dansa, alla kurser är för yngre och jag ville inte vara den enda gamlingen i sällskapet. Så jag nöjde mig med att dansa runt när jag var ensam hemma. Jag var på väg att lägga ner alla planer på dans för all framtid tills jag var ner och hälsade på Peppe i Sköldinge. En kille som gick danslinjen på folkhögskolan där började dansa när han var 23 och jag var 23 då så jag sa till mig själv:
"Jag flyttar till Västerås i höst, då ska jag börja dansa."

Hösten kom och jag hittade Dansverkstan, det bästa jag nånsin hittat. Nybörjarkurser för alla åldrar, och det visade sig att de hade reggaetón = JACKPOT!!! Det enda här i världen som är bättre än sex. Reggaetón!!! Vad händer? Jag kommer dit, anmäler mig, betalar, frågar hur många som anmält sig, får svaret 15 och jag frågar hur många killar och som vanligt får man svaret 0. Ensam kille igen, men hey, kan man klaga? Ja, lite. Fast inte för mycket. Hur som helst började jag dansa reggaetón en gång i veckan på dansverkstan. Äntligen på riktigt. Linda, instruktören, är en fröjd att dansa med. Hon är så rolig, har grymt bra energi och hon är bara en klockren lärare. Den här terminen har gått sjukt fort, varje danspass har gått så fort att jag fått lov att rensa undan saker i min lägenhet för att ha utrymme till dans.

Har även börjat med Zumba, även där är Linda instruktör, på fredagspassen, mitt andra zumbapass i veckan är på onsdagar med Daniel och han är som "santa claus, on prozac, at disneyland, getting laid". Klockren!

Var vill jag komma med allt detta dravel?
Jag vill bara komma till att vänta 9 år på nånting som verkligen är så här kul är värt det. Det är det bästa jag nånsin gjort, dans är helt underbart. Finns inget bättre, och att det dessutom är till reggaetón/latino music (Zumba). Alla bitar är på plats. Hoppas bara att alla bitar är på plats på söndag också, dansuppvisning i Bombardier Arena. Avslutning på en klockren termin.

1, 2, 3, 4, 1, 2, 3, 4 I know you want me, you know I want cha, I know you want meeeeeee, you know I want cha!

It's gonna be so awesome!!!

Vill tacka Linda för den här terminen också, I'll be back in January though. Tack!

Jag vet inte var jag ska börja...

Fonetik? Litteratur? Language in Context? Grammatik? Semantik? Usage? Society and Culture?

Fan, det är en del att göra nu.
Men vad är det bästa den här veckan?
Dans imorgon, Zumba på onsdag och fredag och dansuppvisning på söndag!!! :D

It's PARTYTIME!!! :D

Una Verdadera Tiraera Entre Franco 'el Gorila' y Arcangel 'la Maravilla'


Arcángel, pa'!
Lamento decirte que...
(Te toca la tuyo!)
De mi pa' ti, papi!
(Te toca la tuyo!)
Aja, aguanta!
(Coge lo tuyo!)

No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío

Yo soy la máxima expresión del callejón
Cantantes veo caer por montón
La máxima, la maravilla
Abran paso pa' la sensación
Te vo'a hablar claro
Contigo vo'a ser franco
Usted será un gorila pero yo no 'toy manco
Manos capaces de cargar un rifle de asalto
Y voy que el melón te parto... *BOOM*
No te equivoques...
Y evita que a mis tigres yo les de un toque
Precaución, no me provoques
O vo'a hacer que tu manada explote

No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío
No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío

Aquí estoy esperando que alguien me rete
Aquí el que mas frontea es el menos que le mete
Yo voy pa' arriba a propulsión de cohete
Tienes la boca grande, pa', y eso te compromete
A ellos le molesta verme asicala'o, eso es así
Con zapatos que nunca han calza'o, cuida'o ahí
Vestimenta que tu nunca has estrena'o, papi
Yo he tenido mujeres mas de lo que tu te has baña'o
Tranquilo, cógelo con cautela y vela
Que están disfraza'os con pinturita de acuarela
Total control de la calle callejón
Y sepan los mato solea'o, acompaña'o, como quiera

No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío

Papi, ya tu eres un viejo con capacidad de decidir
Tu eres una maquina de guerra
Y yo una maquina de producir
¿Me copias? Fácil de combatir
Con ustedes practico sin necesidad de competir
Y al otro loco que mejor se quede en su romantiqueo
Mi hermano, ¿usted no sabe que en esto yo te paseo?
Yo tengo más flow que tú y entono más que tu jefe
Cuida'o, no te desenfoques mequetrefe
Porque las cosas están malas hoy en día
Y eviten que el nene a su compañía les de una barría
(( "Dame una barría!" ))
Ahora les toca a ustedes correr por la mía

Hey!
Yo!
Y que quede claro!
Que fue usted!
El que vino pa' mi studio a pedir cacao!
So, por lo tanto!
¿Quien es el mamao?
¿Tú o yo?
Eso es así! (Aja!)
Gorilita no me venga a frontear!
Si a tu propio jefe en la calle lo han hecho llorar!
Sabes lo que te digo!
Real!
El mas valioso de la sangre nueva!
Arcángel, pa'!

No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío
No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío

___________________________
Trataron matarme y no se pudo
Mi combo tiene más táctica que un luchador de sumo
Envuelto en una capsula de humo
¿Pa' que cantan tres?
Si entre los tres no hacen uno
Si me ven por ahí corran y evítense un lío
Que sus fanáticos ya son los míos
Lo mío es real, lo mío no es frontear ni copiar
Yo prefiero no sonar si bicho tengo que mamar
Le meto bien, no me gusta aparentar
Pero pregunten por la calle si Arcángel sabe cantar
Demasia'o de exagera'o
En cuestión de flow yo los tengo apaga'o
Vayan pa' otro la'o
Que el nene vino esboca'o
Con solo tres canciones
Y entre los mejores me he pasea'o
Oye, y no es que yo este guilla'o
Pero entiendo que entre ustedes
Yo estoy muy adelanta'o
Oye, así que tenga cuida'o
¿Como es? Tenga cuida'o...
Oye, no te vayas esboca'o
Mama con mi compañía
Baby Records, mamao

No me ronques que yo tengo lo mío
Es mejor que te evites un lío
Escucha bien, pana mío
Que yo seré menor que tu
Pero en esto tú eres hijo mío

Hey!
Yo!
Arcángel, pa'!
Se sabe que las maquinas!
Son un artefacto creadas por las manos del hombre!
Pero escucha!
Las mismas manos que las crean!
Son quienes las destruye!
Uy!
Y como para buen entendedor pocas palabras basta!
O sea, la mía!
DJ Giann!
Dexter, y Mr. Green!
Baby Records!
¿Capicé?
No estamos en los tiempos de Tarzan!
En estos días, en mi selva, si te pegas te dan!
Si te pegas te dan!
Aja!





Eh you
damas y caballeros...
saben los que les digo..
primero k nada vamos a convertir esto en un clasico musical..
tu keria k yo me encojonara cabron...
praaaa!!!

Arcángel tu los necesitas?
Seguro que no
Ellos componen algo?
Seguro que no
Oye, son necesarios?
Seguro que no
Puerto Rico háblame claro
No, no

Y nene métele cabron
El ritmo trágalo
Cuando yo te diga pa súbelo bájalo
Oye te lo estas mamando
Y eso no es un bicho así que pásalo

Llego el maravilloso
Perseguido por envidiosos
Me celan, no gozan del talento que yo gozo
Mi flow evoluciona sin reposo
Ya mismo por canción sobre paso el valor de un pozo
Hey no te equivoques conmigo
yo soy aquel que hace que pase de moda tu estilo
Yo soy aquel que te puede humillar
Con calma tranquilo sin tener que gritar
Oriéntate, yo soy una divina creación
No bajo estrellas diferente al montón
Tu lo dijiste yo estoy en el cielo
Cien gorila te hace falta pa tumbarme el vuelo

Y urba métele cabron
Y El ritmo trágalo
Cuando yo te diga pa súbelo bájalo
Oye te lo estas mamando
Y eso no es un bicho así que pásalo

Arcángel tú los necesitas?
Seguro que no
Ellos componen algo?
Seguro que no
Oye, son necesarios?
Seguro que no
Puerto Rico háblame claro
No, no

Me dicen la maravilla
A tos me los paseo en camilla
Real, de los novatos soy la pesadilla
Arcángel, novato mas envidiao
De la sangre nueva el más valioso probado

Se que tu quieres a mi verme morir
La sangre sacarme
Tira si tú puedes
Muchas personas se molestan por ahí
La realidad es q les damos por donde les duele (x2)

El hombre masoquista
No se quita por más que tú lo parte
Lo único que me falta es ponerte un cellito y entregarte
Hey tranquilo chico de cuando acá los gorilas viven en puerto rico
Que soy mejor que tú me suena lógico
Yo estaré en el cielo pero usted en un zoológico
Que vas a hacer si me paso un centímetro
Yo estoy muy alto tu no llegas a mi perímetro
Después de esta te voy a pichear
Pa a nombre mió no te vas a ranquiar praaa
a nombre mío no te vas a ranquiar praaa
a nombre mió no te vas a ranquiar

Arcángel tu los necesitas?
Seguro que no
Ellos componen algo?
Seguro que no
Oye, son necesarios?
Seguro que no
Puerto Rico háblame claro
No, no

Y nene métele cabron
El ritmo trágalo
Cuando yo te diga pa súbelo bájalo
Oye te lo estas mamando
Y eso no es un bicho así que pásalo

Pa ti gorilita tengo un peina de ñapa
Si el nene te atrapa te vuela la tapa
Llego el maravilloso con capa
Sabes pa que Franco pa sacarte la caca
Y dale manigueta que la gente se entera porque tienes el nene adieta
Acepta que tenías una meta
Firmasteis y pusiste a otro pa que te lo meta
La charrería se te sale por los poros
Te escuchas bien mal entonando mi coro
Yo no sabia que corren icepteria
Se pegan conclusiones ajenas y no pagan regalías

Tu mismo lo dijiste
Tú me quieres
Tranquilo
Que nosotros somos los reyes de la galaxia
Dj urba y moncerrate los yeday coming zone
sabes lo que te digo RE-AL hey, te estas chotiando tu mismo
y que te escuchen en puerto rico con tu misma voz canto e'cabron

Arcángel tu los necesitas?
Seguro que no
Ellos componen algo?
Seguro que no
Oye, son necesarios?
Seguro que no
Puerto Rico háblame claro
No, no

Y el nene métele cabron
El ritmo trágalo
Cuando yo te diga pa súbelo bájalo
Oye te lo estas mamando
Y eso no es un bicho así que pásalo



hey,trujillo
ya no hace falta decir mi nombre , tu me conoces lambon..
yo soy el que te esta pasando el rolo, a ti y a tu compa~ia..
laloo!!!
los vaqueros...
dile que controlen la lengua..
que supistes que llege yo..
AH!!!

Olvida Dulsol..
cuenta lo que paso en jarra
Cuando Yo Estaba En Tarima..
Por To Aquello No Te Vi La Cara...
Se Suponia Que Tu Cantaras...
Pero Vistes Ami Manada Haciendote,mariacabada

llego franco el gorila, asi que sientate..
yo soy tu pai en esto , negro orientate..
si estas en el medio parao , muevete..
si no te sale, muerete..

llego franco el gorila, asi que sientate..
yo soy tu pai en esto , negro orientate..
si estas en el medio parao , muevete..
si no te sale, muerete..

de cuando aca usted tiene echo el pecho de hierro
llego el mas perro , solo mato y te lo entierro..
yo en la cintura tengo un fierro..
cabru 44 que me llega el mameru..
pai no ronke de caballo siento un simple potro
Si Tu Y Tu Compa~ia Mama Con La De Nosotros..
en la titan yo tengo un monstruo...
sigue jodiendo y te secuestro..
y con este vuelo el roto..

trankilo lambon, que aki le trajo un canto e queso..
un aka, sin 70 plomo por ponerme ami tan grueso..
el palte hueso, dice que no aga eso..
si solamente con letra le estoy reventando el seso..

llego franco el gorila, asi que sientate..
yo soy tu pai en esto , negro orientate..
si estas en el medio parao , muevete..
si no te sale, muerete..

llego franco el gorila, asi que sientate..
yo soy tu pai en esto , negro orientate..
si estas en el medio parao , muevete..
si no te sale, muerete..

Usted Ni Es Hombre Maldita Liendre..(u Know)
Gracias Ami pullo iso nombre.( u know)
Sanguijuela Chupa Sangre..(u Know)
tengo un metal que pica como enjambre..

esta es la makina de guerra y asi lo ago..
urba. monserate estamos ready
dalee!!

La Unika Maravilla Que Conosco Es Wonder Woman..
Despues Que Fuma,se Maquilla Y Se Perfuma
Calma El Pikete De Jose Luis El Puma..
Peso Pluma...
Pa Ser Leyenda Como Monde suma
con calma te voy a bajar la dosi de lactosa
pa que en tarima no te quedes ronko y bebital que tosas..
dale vuela mariposa
que te saque del callejon
y aki te trajo , otra mas apestosa
y tu vestimenta, que loko eres con una camisa color verde menta..
quien diablo tu eres ??? senicienta
dale maravilloso, maravilla representa
y aguanta amarrate los pantalones,
dime si no es de chotas grabar mis conversaciones
tu no te metas enfocate en tus canciones
que en la calle por menor de eso e esplotao menores..

llego franco el gorila, asi que sientate..
yo soy tu pai en esto , negro orientate..
si estas en el medio parao , muevete..
si no te sale, muerete..

llego franco el gorila, asi que sientate..
yo soy tu pai en esto , negro orientate..
si estas en el medio parao , muevete..
si no te sale, muerete..

Prrra!!
se te esta saliendo lo feo..
puerco...jajaja...
prrra!!
ami nadie me escribe las canciones que te quede claro
yo soy la nueva insiclopedia del reggaeton lambon
asi que te quede claro..mastica
oye, dile a tu jefe que yo no nececito pon
que en mi gua gua cabe el y toa su compa~ia
y dile,que ando como el departamento de hacienda...
trancando factorias..
que me tenga los papeles al dia..ok
que te quede claro lambon..

Lo Que Te Duele Es,que El Que Canta Contigo Es Mejor Que Tu..
Menos Frontu,y tiene mejor atitud
veo tu salud, pa darme un shot de gratitud
porque despues de esta hermano, tu te vas pal ataul

aahhh!!
y anda con quien tu quieras
que el primer cuervo prestao
que me tire, tambn va barrio...Ok!!
oye, yo que tu me siento en la banca
a mirar el juego..lambon
usted esta viejo ya..lambon
el nuevo milenio..
wy records!!
yo te lo dije que llego el genero
llege yo..
monserrate!!

Soltero Mental


Sóbale el Pelo


Wo ai Zhong Guo...

Den här helgen har jag lärt mig en del kinesiska. Det är världens vackraste språk (alla vet att puertoricanska är mitt första språk) men bortsett från det så är kinesiska världens vackraste. Jag har sett en, två, tre, fyra, fem kinesiska filmer i helgen och jag har ändå hunnit med och plugga och städa. Jag har till och med fått Avita att gå med på att se en kinesisk film nån gång i en snar framtid. Jag har redan valt film, den är så vacker och jag grät när jag såg den första gången. Wu ji heter den iaf och är supervacker.

Nu ska jag träna lite, har inte dansat sen zumban i fredags, jag hade ont i kroppen redan innan det passet plus att Linda inte höll igen så jag har haft ont i kroppen i helgen. Men nu är det dags igen. Stereon är laddad och nu jävlar kör vi...

Ttyl...


Oproduktiv

Sjukt oproduktiv dag idag.
Jag skulle städa, det har jag inte gjort.
Jag skulle träna, det har jag inte gjort än.
Jag skulle inte titta på film hela dagen, det har jag gjort.

Jag har sett Robin Hood, Iron Man 2, senaste avsnittet av Smallville och snart ska jag även se en ny film med Andy Lau. Detta kommer bli en fullsmockad kväll.
Just det, jag ska woka lax och nudlar också... ska bara springa ner till ica en snabbis och köpa lite grönsaker...

PURJO!!!

Ttyl...

Bakning igen...

Jag har bakat idag också, kladdkaka, the way it's supposed to be done = att den rinner när man tar ut den men stelnar så den är krispy på utsidan och rinnig inuti. Oj oj oj... vilken gud jag är! Jag menar, jag har så tråkigt denna fredag att jag inte kan göra annat. Jag kom hem efter Zumban och la mig och sov, jag sov fyra timmar for crying out loud. Det är inte rätt, då blir det så att man inte kan sova senare på kvällen. Sova verkar vara om tre - fyra timmar för mig som det ser ut just nu.

Som jag nämnde så har jag varit på Zumba idag igen, det är verkligen den bästa träningsformen som finns, dans alltså. Zumba är som att gå på gympapass fast man släpper loss och "partar" istället. Det är så jäkla skoj. Linda var på g idag trots få zumbianer. Jag var on fire också, jag har nästan koll på alla armar men jag kan fan inte flamenco, det är så sjukt svårt... men men, practice makes perfect.

Nu på kvällen har jag även sett två filmer: Infernal Affairs med Andy Lau och Soccer Dog European Cup med Nick Moran. Film nummer ett var klockren och film nummer två var relativt kass. Kan inte riktigt sätta fingret på hur kass men den var inte bra. Kan tillägga nånting som jag tänkte på medans jag kollade på infernal affairs, om jag fick välja att vara en kines för en dag så skulle det vara Andy Lau. Varför? Han är skillad på det mesta... Det dåliga med det är att jag skulle nog antagligen vilja vara honom för alltid efter det.

Nu blir det nån mer film...

Ttyl...

Su Pelo


Bakning

Igår bakade jag matbröd och det blev deeeeeeeeeeeeeeeeelicious! Jag har insett att frukosten blir mycket bättre om man har hembakt bröd, lite smör och en bit stekt ägg. Mmm... Matbröd.

Idag är det dags för en lingvistiklektion igen, och som förra fredagen längtar jag inte till den. Jag längtar till det som kommer efteråt.
Zumba!!! It's gonna be legen... Wait for it! -dary. Legendary!

Fan, jag måste raka mig också...

Ttyl...

Dagen efter...

Dagen efter mitt första Zumbapass med Daniel så mår mina lår väldigt konstigt. De har ont, hela tiden och det känns inte bra i vissa lägen. Det är sjukt vilken träningsvärk han gav mig... :p Jag har också ont i magen. :p

Men det är bara att ställa sig upp och försöka igen, det är nämligen dags imorgon igen, lunchpasset på Dansverkstan!!!

It's gonna be awesome.

Ttyl...

Zumba med Daniel

Oj oj oj...
Är det nån mer än jag som tycker att Linda är en tyrann på Zumbagolvet?
Vänta tills ni har testat Daniel. Han är en grymt bra tyrann, jag har inte känt av mina ben så här mycket sen jag sprang Sthlm Maraton för 3½ år sen.

Det var det första roliga med kvällen, dock inte roligt att missa det jag sett fram emot men roligt att testa på nåt nytt. Tills vidare håller jag mig till Zumba Gold iaf. Jag tror jag lär mig det först innan jag hoppar in på Basic 1.

Det andra roliga var att jag hade sällskap med mig idag, lilla Avita som har kollat snett på mig så länge... Hon följde med även fast jag trodde att hon inte skulle göra det. Nu måste jag bara dra med mig Klara också. Men hon är väldigt nego. =( Fast hur kan man vara nego mot Zumba??? Det är det nästroligaste som finns. Det roligaste är att go crazy med bra reggaetón en las bocinas.

Nepp, nu är det duschen som kallar och imorgon är det litteratur och tvättid som kallar...

Ttyl...

Tus Ojos No Me Ven


Pata Boom


Jag är dålig...

Det går så långt mellan skrivningarna att jag inte ens vet hur man skriver längre.

Vad händer?
Skola, träning, skola, träning, sova, äta, träning, skola...
Det känns som att det är det enda som händer och när jag säger träning så menar jag allt som innefattar den underbara latinska musikstilen REGGAETON! Det enda som finns i mitt corazon.

Dansuppvisning om en och en halv vecka och det kommer bli awesome, tror jag... eller iaf för min del. för mig spelar det ingen roll hur det går, jag kommer ha kul iaf! :p

Jag har planerat in en del zumba, Goldpassen finns två gånger i veckan så jag har tänkt börja gå på dem. Så idag när jag gick till Dansverkstan hade jag tänkt köpa ett 10 gångers-kort men eftersom jag är så hjälpsam så fick jag ett i julklapp av Linda igår. =D Önskade mig två saker i julklapp i år, elvisp och zumbakort. 1 down...

I år har vi i min familj bestämt att vi inte ska ge några julklappar, hittar vi nånting som är väldigt passande så får det räcka, annars så har vi sagt att julklappar är vi för gamla för. Vi vill ha närheten och familjen... Det är trots allt familj, vänner och kärlek som julen går ut på (i min bok, nej, det är för fan inte bibeln som är min bok).

Nu ska jag gå och kolla om jag hittar nån tvätttid.

Svinkallt idag!!! =(

RSS 2.0