Dag 113

Kampen fortsätter och jag älskar varje sekund.
 
Ja, nu kan man säga att hela triathlonbiten är aktiverad. Har simmat för första gången på fem år idag. Sist jag simmade så här ihållande för att träna var sommaren 2008 när jag bodde på Mallorca och då var det i höga vågor i Medelhavet. Läskigt värre.
 
Men jag är stolt över min insats iaf, med paus på nån minut efter varje 100 meter så tog det ändå bara 30 minuter att simma 500 meter vilket jag inte tänker klaga på. Eftersom mina ben är ganska slut idag sen springturen igår (11.78 km, längst hittills i år) så simmade jag 200 meter utan att använda benen, bröstsim utan benspark alltså. Det var jobbigt som satan kände jag, men jag överlevde och det är huvudsaken.
 
Nu längtar jag till nästa simpass som jag inte vet när det blir.
 
Keep shining!
 

p.s. som sagt tidigare så var jag ute och sprang igår kväll. Jag och en kompis tog en runda på 11.78 km och hade inte hon varit med så hade det nog bara blivit milen som jag hade planerat innan. Hon pushade så jag pushade tillbaka, det var helt underbart väder för att springa igårkväll. Tack, Mordjiane för den! Merci beaucoup.

Dag 108

Ja, nu idag visade vågen 108.6 kg vilket innebär att jag har gått ner 29 kilo.
 
Detta är underbart, jag har nått delmål nummer 2 som har deadline den 1 juli, nästa delmål är att komma under 105 och det är till 1 oktober. Detta innebär att jag nu är inne i fas 3 och jag tänker inte sluta.
 
Fas 2 gick så fort, att jag inte har hunnit tänka igenom hur jag ska lägga upp fas 3. Men det kommer bli mycket kondition. Serious fat loss requires serious cardio. Whether you like it or not, cardio is essential.
 
Risken finns att jag kommer ta det lite lugnare och sikta mer på mina klädmål, jag menar, jag har ju fått en helt ny garderob nu. Alla mina gamla kläder som varit för små under lång tid är nu ganska passande. I like it!
 
Keep shining!

Dag 107

Breakfast in style 1st attempt.
Äpple, blåbär och hallon


Dag 105

Ja, jag var lite krasslig i fredags, återhämtade mig under lördagen och söndagen så idag var det nystart på allting.
Ska börja med att säga att jag under helgen, från fredag eftermiddag till söndag kväll har druckit cirkus 10 liter vatten och idag är jag frisk som en nötkärna! =D
 
Helt orelaterat till vattnet så tog jag i så att jag blev snurrig på gymmet idag!!! God Damn What A Rush, som Travolta säger i "Broken Arrow".
 
Som sagt var jag tillbaka på gymmet idag och körde ett ryggpass. Med ett bra intag av energi innan så kunde jag ta i mer än tidigare. Jag fuckin' älskar back day, plus att det är på måndagar och jag älskar måndagar och det var kul i skolan. Efter sex veckor på praktik så var det kul att återse bekanta ansikten. Och sist men inte minst så är det ju extra energigivande att veta att det är dans på kvällen.
 
Melissa är en jävla diktator när det gäller armar alltså, 3 min och 40 sekunder tar det och sen är armarna/axlarna så döda att man inte orkar lyfta vattenflaskan längre. Det känns dock sjukt bra en timme senare, men tio sekunder efteråt kände jag bara: KILL ME NOW!
 
Jag sprang ihop med en gammal bekant efter dansen. Hon tyckte att det var nåt som saknades. :p Jag tycker snarare att det är nånting jag har haft för mycket av tidigare.
 
Dagen som sådan har avslutats med kyckling och spenat till middag och det var så sjukt gott att jag kommer äta mängder av det, smalt protein och en massa järn och vitaminer! ALLT MAN BEHÖVER PÅ KVÄLLEN!
 
Mitt nya jag, hur det än ser ut är en klar förbättring av den jag en gång var och jag mår så mycket bättre på alla sätt och vis. Till sommaren 2015 är det nu mindre än 30 kg kvar iaf, det är en konstig känsla som jag inte ens kan beskriva, med tanke på att det var 55 kg den första januari.
 
Keep shining, my lovelies

Dag 100

Det känns fult att inte skriva nånting när det ändå är dag 100.

Imorse visade vågen på 111.7 kg vilket innebär 25.9 kg minus på 99 dagar. Det är fan inte illa om jag får säga det själv. Jag är stolt som fan, men långt ifrån nöjd!

Idag har jag kört ett långt, intensivt mustutsugande pass på gymnet. Bröst och triceps i två timmar. Det var värt varenda sekund, känner mig så levande. Jag kommer ha ont i morgon men jag kommer se sjukt bra ut i framtiden så det är bara att pusha hårdare nu. Utdelningen kommer senare och behållningen blir ändlös.

Dessa är mina tankar efter att 100 dagar har passerat. Min nya livsstil är det bästa nånsin! Jag älskar varje sekund.

Keep shining!


Dag 98

-25.2 kilo!!!

Yeehaaaaaa........ <3

#init4life


Dag 97

Har sprungit ca en mil idag.
Love it!

Keep shining!


Dag 96

Vad är speciellt med denna dag?
 
Jo, det är så här att jag igår inte tänkte riktigt på vad jag åt, tyckte att jag åt jättemycket, drack mycket 8vatten och jag kostade faktiskt på mig två drinkar med sprite) och var rent utsagt onyttig. Det roliga med denna dag är att jag nu nått ett till sånt där roligt delmål som inte är ett riktigt delmål, som när jag hade kommit under 120, det var inget delmål men det var bara en kul grej att nämna.
 
IDAG ÄR DET DEN 6 APRIL OCH JAG HAR, SEN 1 JANUARI, GÅTT NER 25 KILO!!!
 
UNBELIEVABLE, EN FJÄRDEDEL AV HUNDRA KILO ÄR NU BORTA OCH NU KÖR JAG HÅRDARE!
 
Igår körde jag framsida på gymmet (bröst och mage) och på kvällen var jag på latinokväll på Harrys och det var superkul. Den 26 april blir det kizomba- och bachataworkshops på växhuset. IIIIIIIIISHK, I can't wait!
 
Tack för att ni pushar mig.
Den bästa komplimangen jag kan få är att jag inspirerar folk, det är den enda jag vill göra.
 
Keep shining, beautiful people!!!

Dag 94

Det fick ju för fan inte bli såhär... Jag har tråkigt hemma och väljer då att träna lite istället. Jag älskar att jogga, det är fan det bästa som finns, det tar 5 minuter och sen är jag inne i en rytm som gör att jag kan springa hur långt som helst.
 
Idag blev det 5.6 km och det var superskönt. Eftersom jag inte har någon telefon eller fungerande tidsmaskin så vet jag inte alls hur lång tid det tog men jag kan tänka mig att det tog något så där runt 35 minuter. Jag tog det lugnt.
 
Dagens runda blev denna och ja, jag rekommenderar den starkt:
 
Ut och spring och njut av härligheten! =D
 
Keep shining!!!

Dag 94

Idag är det dag 94.
Jag väger 113.6 och det innebär att jag har kommit halvvägs till mitt nästa delmål som är till den 1 juli. Jag menar att det är 8 kilo mellan 117.6 och 109.6, så på 113.6 har jag nu kommit halvvägs igen. Det känns superbra.
 

Igår var en trevlig träningsdag, långpromenad på förmiddan och springtur med styrka på eftermiddagen.
 
Promenad med Smeken från Kåren - Stenby - Norrleden/Österleden - Stockholmsvägen - Pilgatan - Östra Ringvägen - Kopparbergsvägen - Hem. Sjukt fin promenad och underbart väder.
 
Springtur med Spyro hemifrån mig - gång till Björnövägen - jogg längs Björnövägen bort till Tegeluddsvägen - ner till vattnet - körde 20 minuter styrka - sen längs vattnet tillbaka till centralstationen.
 
What an awesome day!
Keep shining!!!

RSS 2.0