mordhotad två-tre gånger på mindre än en månad...

På mindre än en månad har jag lyckats bli mordhotad av släktingar, vänner eller nuvarande pojkvänner till två av mina ex... Det är lustigt att de ens drar till med såna hot, men det roligaste är att jag inte bryr mig om nån mordhotar mig. Det är väldigt tomma hot när det kommer från Angelicas lillebror för han skulle aldrig söka upp mig iaf, för vem vill röra mig med tång. haha...

Men det jag vill komma till är att det inte finns nån ledighet i ord längre. Man kan skriva vad man vill och mena det hur man vill och det kan handla om vad som helst men beroende på vem som skrivit/sagt orden så kan det tolkas hur fan som helst. Som att skriva att man hatar HV71 när man vill att DIF ska vinna i SM-slutspelet tolkas som att man är en idiot som förtjänar att mordhotas. Facebook är en galenskap i vissa fall... men så är det iaf. Jag kommenterade inte ens det som stod i själva statusen, jag kommenterade första kommentaren som antydde att det var bra att HV vann. När Angelicas kompisar då börjar tycka saker och ting öppet så tänker jag inte ta det de säger utan att försvara mig. Hamnar nån i kläm så är det väl så, men va fan, jag tänker väl fan inte ta skit om jag inte gjort nåt fel, vilket jag inte hade.
Jag kan säga att den kommentaren om hennes nya profilbild kanske inte var den snällaste men hon om någon borde veta hur liberal jag är när det gäller sarkasmer i tal och skrift. Att bara för att jag senare försvarade mig mot hennes kompisar så fick hon det till att jag var helt och hållet ond och tog bildkommentaren på helt fel sätt. Jag menar, va fan, kom igen, Angelica, du känner mig...

Och angående att du tycker att jag är kall och inte vet hur det känns, det vet du bättre än alla andra, inte ens min bästa kompis vet hur jag känner för det. Jag tänker inte alltid längre än näsan räcker, och det ber jag om ursäkt för. Men är det så jävla svårt att förstå att jag kanske inte tänker på det för att jag inte vill att nån jag bryr mig om så mycket ska gå igenom det jag gick igenom. Men du har inte träffat mig på flera år och du har gjort dig en ganska tydlig uppfattning om att jag förändrats till det sämre. Det är inte snällt, men jag får väl leva med det, antar jag.

Det är inte direkt så att du mår dåligt av att inte ha kontakt med mig. Du skulle må dåligt om du nån gång när du ringer mig på väg hem från jobbet skulle köra av vägen. Du skulle må dåligt inte för att det skulle vara så jävla dumt att köra av vägen, utan för att du pratat med mig och jag alltid sagt hur dumt det är att prata i telefon när man kör bil för att det är lättare att göra misstag då.

Alla gånger jag har tänkt på dig men inte vågat ringa för du inte skulle vilja prata iaf, alla gånger jag funnits där för dig på avstånd utan att du vetat om det, de betyder inget för dig längre.
Minnena finns kvar men det gör inte du.
Jag anser att det var väl värt att försöka vara vänner ett tag men inte fan funkar det om du tänker på mig som en hjärtlös skurk utan en gnutta vett i kroppen. Det funkar inte då.

____________________________________________________________________

Till Jessica vill jag bara säga att jag ber om ursäkt för det jag sa och gjorde.
Kan hända att det inte betyder nånting alls men jag menar det iaf.

Hell yeah...

JAG VANN!!! :D
TOTALLY AWESOME!!! :D

:D :D :D :D :D

Joshua Radin - I'd Rather Be With You



This is the awesomest song from this young man! =D

alex kaneko


As You Bring Tomorrow

ya hace mucho tiempo que no escribo...

siento en mi vida surgir algo nuevo
no parece a beicon no parece a huevo

es algo distinto a lo todo que había antes
me quito la ropa y me dejo las guantes

desnudo voy andando sin temores
fumando pitis de lo bueno pintando todo de colores

;)

Mi ordenador funciona de nuevo, que bueno. ahora no lo voy a estropear nunca mas, lo raro es que no se que le pasó esta vez. Lo apagué y cuando volví a encenderlo o quiso arrancar. :-o

Bueno, pronto me toca dormir un poco también.

RSS 2.0