Indiana Jones 3

Fin film om man är Indyfan!


Hahaha

Ny fån...


The fooood

Mmmm and a pitcher of margarita!


Appen

Ny funkar äntligen bloggappen. Detta is gonna be awesome! Cause I'm a nerd blogger yes I am!


Nytt läsår, nytt upplägg

Läsåret har inte börjat än, men att gå på gymmet med ett nytt upplägg har börjat. Efter en vecka har jag sjuk träningsvärk i hela kroppen och jag älskar det. Korta och intensiva pass är min nya grej. Det är en sån grej jag har lärt mig i sommar - tack Peppe för den.
 
För övrigt har jag denna vecka tittat en hel del på smallville, det är en fin fin serie det. Men jag kan säga att nu när jag har nått säsong 9 stör jag mig sjukt mycket på Callum Blue som spelar Zod. Usch vad vidrig han är!!!
 
Snart ska jag tvätta, dricka mer kaffe...
 
Hell yeah!

Back in town

Nu är jag tillbaka i Västerås igen efter sommaren.
Det ska bli så skönt att komma igång med livet igen, plugg, träning, träning, träning, och sova lite och kanske äta lite.
Träningsmässigt ser det ut som att det blir 4 zumbapass i veckan och gymmet 4-5 gånger i veckan. Detta lär bli en bra höst...

Hell Yeah!

Fotboll och Scream 4

Igår gjorde jag nåt som inte hör till vanligheterna, jag var in till Leksand och tittade på en live fotbollsmatch mellan Leksand och Säter. Det var ju final i nån cup och Leksand som leder division 6 vann med 2-1 mot Säter som ligger sist i division 4. Detta innebär att Leksand har fördel inför returmötet på onsdag.

Efter matchen åkte vi till Lyktan, kinarestaurangen i Leksand. Man har hört en hel del dåligt om den men vi, jag och Peppe, tänkte att vi testar iaf. Och jävlar vad gott det va. Wokad biff med bambuskott satt inte fel i kanalen alltså. När vi åt började vi titta på Scream 4 som var en väldigt underhållande film, men inte alls av samma kaliber som ettan. Jag kan inte säga att Scream är världens bästa film men jag kan säga att i jämförelse med Scream 4 är den ett mästerverk.

Idag är jag hemma och har nyss kapat av häcken åt moren lite. Hon vill ju kunna se vad det är för folk som går förbi utanför och det är väl inget fel med det. Snart hade jag tänkte att jag skulle ta och plocka lite krusbär och göra marmelad. Shit, vad jag känner mig huslig idag.

Fuck it!

RSS 2.0