En match, ett slag, ett frivarv

Vet du rå?
Idag har vi haft brännbollsdag på skolan. Lärarna skulle spela mot de bästa niorna. Vi började ute, gick inte så bra, sen fick vi slå. Efter ett tag var det min tur: hahahaha, jag kliver fram, snurrar på slagträet i handen och ser skitkaxig ut, eleverna från sexan, sjuan, åttan och nian ropar mitt namn, jag slänger upp bollen och svingar till, bästa träffen nånsin, bollen hamnade 70-80 meter bort intill ett stängsel och jag gjorde frivarv. Största lyckoträffen nånsin efter att inte ha spelat brännboll på nio år. Vilket jubel från åskådarna!

Snacka om att jag växte. Andra gången jag skulle slå var förväntningarna skyhöga på mig, jag missade första försöket och sträckte axeln (den är ond nu, ja) andra försöket fick jag på en lika fin träff igen men kom inte lika långt pga axeln plus att niorna visste att det skulle bli aslångt så de var sjukt beredda på det. Hahahahaha insane lyckoträffar. 😍😍

Efter matchen blev jag hyllad av elever som tyckte jag var bäst (6:or), elever som tappade hakan (8:or för de är nior nästa år), elever som gav mig en kram för att jag iaf hade satt niorna på plats (9:a från en annan klass). 

Till nästa år ska jag vara redo för då är det mina elever som är nior!

RSS 2.0