Vad i helvete...

Min fucking jävla folkbokföring gick för i helvete inte i genom för fan...
Fan i helvete vad jävla förbannad man kan vara!!!
Jävla skit!!! /Erik

Träning igen...

Efter en träningsfri vecka så ska jag på gymmet idag.

Dagens träningspass går ut på kondition.
Jag har haft dålig kondition ett bra tag nu och jag har märkt att den sakta har blivit bättre sen jag började träna igen. Det är positivt. Så idag ska jag gå på löpbandet, och sen ta mig an en Cross Trainer i tio minuter.

Jag har kommit fram till att det jag behöver när det gäller träningen är inte att bygga muskler. Det jag behöver är bara att komma igång. Så det är det jag gör.

Gymmet idag... fast först plugg... /Erik

helg igen...

Vad skiljer denna helg från andra helger?

jo, det faktum att jag måste plugga fredag, lördag OCH söndag är det som skiljer denna helg från andra helger. Igår fredag var jag ner till skolan och pluggade historia ett tag innan jag fick så ont i huvudet att jag inte kunde hålla huvudet uppe. Då gick jag hem och sov.
Idag vandrade jag och Lina ner till skolan för att plugga, jag satte mig och pluggade fonetik med Linda som redan var där...
Och imorgon blir det väl samma sak antar jag, den enda skillnaden är att jag bara kommer plugga historia imorgon, jag har resterande sidor att läsa, vilket är ungefär 40.

För övrigt har detta varit en ganska händelselös vecka. Tisdagen sträckte jag mig när jag tränade karate, men det kändes ändå bra att träna basket alldeles efter det. Onsdagen höll jag mig lugn hela dagen fram till klockan fem då jag gick till gymmet för att träna med min gode vän Goran ;)... Jag tror han är bilsexuell... Torsdagen var en lugn dag igen, inga överdrivna rörelser av nåt slag alls och sen på kvällen spelade jag basket med ELSA igen. Jag älskar basket, fast det var inte riktigt min dag. Allt gick åt helvete.
Igår var det fredag och jag tränade ingenting. Och idag är det lördag och jag har inte tränat nånting. Men nånting underbart är att min sträckning har gått över. Jag är nästan 100 procentig igen vilket är väldigt skönt. Imorgon funderar jag på att dra mig till gymmet ett tag efter att jag har pluggat. Ska kolla med Linda hur hon gör. Hon sa att det skulle bli eftermiddag för henne vilket inte passar så bra för mig med tanke på att jag har tvättid också.

Denna vackra kväll som det faktiskt är så har jag lagat en mäkta god wok och ätit den framför tv:n i väntan på att på nytt få se Crouching Tiger, Hidden Dragon som jag inte sett på väldigt väldigt länge. Jag älskar kinesiska filmer.

Detta var min helg... Plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg plu... (fade noooow)... /Erik

plugg...

Denna helgen pluggar jag non-stop... typ...

det är trögt men det är samtidigt väldigt kul.

Just så är det /Erik

sträckt...

Jag sträckte mig igår...
Samma muskel, i både benen, samtidigt...
Det suger verkligen att jag inte kan röra mig som jag vill men men... tiden läker alla fysiska sår...

nu ska jag plugga... /Erik

vilodag

Vad gör man egentligen när man inte får träna??

Idag hade jag vilodag och det har känts. Jag har varit loj, jag har tagit allting väldigt lugnt, etc. Det har varit en lååååååång dag. Jag har dock gjort klart all grammatik som jag skulle göra till imorgon, jag har skrivit ut allt material från textanalysen och historian och jag känner att jag åstadkommit något iaf.

Men jag har inte fått träna...

Jag har ätit frukost idag - havregrynsgröt.
Jag har ätit middag idag - gräddstuvad blodpudding.
Jag har druckit te idag - mysiga stunder.

Jag mår bra ändå... Men jag har saknat träningen...

Imorgon blir det karate och basket... //Erik

Årets "felhörning"...

Göran är flummig i vanliga fall men efter en och en halv timme på gymmet tar han fan priset...
När vi sakta men säkert vandrade nerför trappan till omklädningsrummen och klagade som fan på att det gjorde ont i benen så säger jag:

"Men ärligt talat, alltså..."

varpå Göran svarar:

"Är'u badvakt eller?"

Årets "felhörning" måste jag kalla den... Det hade vi väldigt kul åt.

Nu har vi nyss ätit lunch och ska snart sätta igång med plugget. Benen fick känna på ordentligheter på gymmet och det är jag glad över. Nu behöver jag inte träna ben på fem dagar.

Nu ska jag plugga... /Erik

har nyss vaknat...

Jag har nyss vaknat... jag vet inte varför jag aldrig kan sova längre än till nio oavsett hur länge jag har varit vaken. Jag gick och la mig klockan tre inatt för jag försökte vara vaken och se hela hellboy men när slutet verkligen var nära så orkade jag inte längre och det suger ju. Det jag såg av filmen var dock grymt bra. Har sett den tidigare också. Jag älskar hans sarkasm.

Snart blir det en stadig frukost och sen bär det av till gymmet.

Peace out... /Erik

men vad i helvete...

För andra gången den här veckan så har Göran fått lov att säga nej till gymmet. I don't know why he's doing this to me... :S

Hur som helst så får jag lägga om så jag tränar ben på söndag istället och tar biceps idag. Jag bara hoppas att jag har tillräckligt med styrka för att träna lite axlar imorgon, det brukar vara tungt efter en biceps dag. jag tror dessutom jag kommer ha massor med träningsvärk i tuttarna.

Ahora me voy a asear... /Erik

gymmet

varje dag går jag och längtar till gymmet, för att jag oftast tränar på eftermiddagen/kvällen... men om jag tränar på morgonen så går jag och längtar till nästa gång jag ska dit bara. Jag mår så extremt bra av att träna igen. En muskelgrupp om dagen + kondition + stretching och jag mår bra som fan...

Love it!!! /Erik

p.s. vill bara säga att 'las bicicletas son para el verano' är en helt okej bok att läsa. Helt klart läsvärd...

Vilken sjukt bra helg...

Fredagen var jag på gymmet med Javi sen satte jag mig på skolan och pluggade.
Lördagen var jag på gymmet på morgonen, var sen till systemet och köpte en flaska ChillOut och sen gick jag hem och skulle äta god mat. Spisen slutade funka, dock ett minus men sen på kvällen var jag till göran och... <se tidigare inlägg>.

Söndagen den 13 september...
Efter mer än fyra år fick jag träffa henne igen. Bella Maioli da Rosa... Det var helt underbart att träffa henne igen. Vilken tjej, vilken underbar tjej... Hon är lika fin som vanligt. Jag är Araceli evigt tacksam för att hon sa till i tid så jag fick träffa henne.

Så dagen började klockan åtta med gröt till frukost och sen gymmet med Göran. Efter att ha tränat biceps i en timme så var det lite stretching och sen var det en dusch. Efter det vandrade vi till matsalen, åt maten och sen tog vi oss till skolan och pluggade lite.
Jag ringde araceli efter en timme och frågade vad som pågick och hon sa att jag skulle komma hem till henne och dit gick jag snabbare än snabbast. Jag kom dit och där umgicks jag med araceli, BELLA och jonas. Vi pratade, åt ugnsstekt falukorv, hyrde en kass film "while she was out" den filmen suger. Sen tog vi en liten promenad runt stan och kollade lite. och nu är jag hemma igen.
Det har minst sagt varit en underbar dag.

Träffar jag dig inte mer den här gången så kommer jag sakna dig otroligt mycket igen.

BELLA!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D //Erik

What a night...

Vilken kväll det var igår.
Liten tripp hem till Göran och Therese med en flaska vin och lite glass.
Efter några glas vin var man lite glad i hatten och det blev bara bättre.

Dans - Det finns många som kör klassiker som 'snabbköpet', 'cykelpumpen' och 'baka pizza'. Det finns även de som är innovativa och kör 'tryckluftsborren'. Där satt den...
Det var kvällens roligaste tio minuter. Vi garvade tills vi inte såg nånting längre, och vi hade alla väldigt ont i hela ansiktet.

Efter ytterligare några timmar av skrattande så drog jag mig hemåt och jag överlevde min första bussresa i Eskilstuna. Det läskigaste var så klart att gå genom området där jag bor. Man vet aldrig vad det finns för nåt i buskarna.

Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ner till stan och gymma med Göran...

Peace... /Erik

qué puc dir?

m'ha dit que els sentiments que tenia per mi, els te todavia peró ha decidit anar amb ell.
bo... no puc demanar-li que vagi amb mi.

äter knäckebröd

spisen sluta fungera så jag äter knäckebröd. Det är inte så jävla bra att bara äta knäckebröd men det är det jag gör iaf.
ja... vilken lägenhet vi valde alltså...

4 timmar

Jag har sovit fyra timmar inatt...

jag är trött... /Erik

Eskilstuna

Den tid som jag hittills spenderat i Eskilstuna har varit bra.
Det har bara gått två veckor sen jag flyttade hit men jag har börjat skolan som jag skulle, jag har installerat mig i lägenheten som jag skulle, jag har hittat ett bra gym som jag skulle och jag har inte bråkat med Lina, vilket jag inte skulle heller :p

Första dagen i skolan kan man ju verkligen säga att man var ganska lost. Det tänker jag inte förneka, men det var roligt att se allt folk som ska bli lärare precis som jag. Det var dock inte många som skulle bli spanskalärare fick jag lära mig nästa dag när spanskakursen började. Det är en hel del i vår spanskagrupp men många läser spanskan som en fristående kurs, jag läser den som en del av lärarprogrammet så allt jag lär mig på spanskalektionerna ska jag kunna lära ut till ungdomar när jag om fyra år är färdigutbildad spanska- och tyskalärare.

Summa sumarum tiden i eskilstuna har hittills varit riktigt bra.

God natt... /Erik

Var ska jag börja???

Efter hemkomst från Spanien har det hänt en hel del i mitt liv...
Var ska jag börja???

- Jag åkte ner till Uppsala för att fira min kusins 40-årsfest och den var en succé.

- Jag fick jobb på rättviks kommun att under classic car week jobba på parkavdelningen vilket innebär att städa upp samhället efter alla svin som skräpade ner.

- Jag blev antagen till lärarprogrammet på Mälardalens Högskola. Jag fick senare reda på att Lina också blivit antagen till lärarprogrammet på MDH och det var en väldigt glad nyhet.

- Jag föll för en flicka. Hon är helt sanslös, så fin, så bra, så jag vet inte allt.

- Jag testade tequila för första gången på Ullvi Cup. Det var inte gott.

- Jag började jobba. Jag jobbade tio dagar i sträck sen enstaka dagar tills sommaren var "helt slut".

- Jag började fixa allt inför flytten till Eskilstuna. Jag och Lina pratade ihop oss och började leta lägenheter.

- Jag och Lina åkte ner till Eskilstuna och tittade på lägenheter och vi bestämde oss för en trea ganska på en gång.

- Jag bröt ihop totalt pga för många känslor inom mig på en och samma gång.

- Jag tog en spontantripp till Sthlm för att träffa Ida och Lizette =).

- Jag hade en liten grill-get-together med mina pojkar. Peppe, Per, Dan, Christian och Robin gjorde den kvällen till en riktigt bra sådan. Tack så mycket.

- Jag slutade röka.

- Jag flyttpackade. Det var väldigt mycket saker jag hade som jag inte kom ihåg att jag hade. Det var två år sen jag packade ner alla mina saker i lådor och nu packade jag om de lådorna för att ta med mig till min nya lägenhet.

- Jag flyttade till Eskilstuna tillsammans med Lina.

- Jag började skolan.

- Jag började min första kurs, Spanska 1, 30 hp.

- Jag har skaffat nya bekanta som är väldigt trevliga.

- Jag har nyss fixat internet i vår lägenhet.

- Nu ska jag titta på So You Think You Can Dance - Season 6.

internet...

nu har jag installerat internet. nu jävlar blir det surfa av 'et...
puss

I'm back...

Nu är jag äntligen tillbaka...
Inte för att det är många som läser min blogg men jag tycker för min egen del att det är skönt att vara tillbaka. Jag har inte skrivit på så länge för jag har inte haft tillgång till internet men nu när jag pluggar och bor i en "storstad" så har jag tillgång igen.

Så för min egen del är det väldigt skönt att kunna skriva igen.

Jag har bott i Eskilstuna i två veckor nu och jag gillar det hittills iaf. Jag går till skolan, jag pluggar, jag tränar på gymmet (Friskis & Svettis) och jag mår allmänt bra.

Jag vill skicka ett tack till en mycket speciell kvinna, hon fick mig att öppna ögonen och hon fick mig att förändra lite vanor och hon har gjort att jag nu mår så mycket bättre. Tack!

Nu slutar jag!!! Kul att vara tillbaka! /Erik

RSS 2.0